DIEGO Cluj Napoca

Discount fix: 10%

Reduceri DIEGO Cluj Napoca

  • 10% la toate produsele (exceptie parchetul)

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte promotii.

Mai multe detalii despre DIEGO Cluj Napoca

Diego cu o experienta de peste 20 de ani, are un rol important pe piata produselor de amenajari interioare din Bazinul Carpatic. Diego face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare,  Constructii, arhitectura si proiectare si Corpuri iluminat. 

Echipa este una consolidata si formata din oameni care sunt intr-o continua dezvoltare. 

La Diego veti gasi o gama larga de produse: 

  • parchet laminat 

  • covoare 

  • mocheta

  • covoare PVC 

  • perdele 

  • draperii 

  • accesorii aferente 

Toate acestea le puteti gasi in reteaua de francize, care sunt destinate decorarii usoare si practice pentru un camin ideal.  

Diego s-a deschis in Cluj, in februarie 2007. Principalul obiectiv fiind acela de a deservi produsele clientilor la cele mai inalte standarde. Ofera produse din domeniul decoratiunilor interioare, intr-o gama cat mai diversificata de nuante, culori si trenduri. 

Conceptul retelei Diego: este acela ca produsele din colectiile de sezon sa fie in trend cu tenditele din acest domeniu. Clientii Diego, pot beneficia de solutii complexe de design, gratie elementelor si obiectelor care sunt selectionate atent de echipa. Orice incapere poate fi transformata intr-o poveste de succes, iar orice vis in ceea ce priveste decoratiunea interioara poate fi realizat prin intermediul produselor noastre, dar si a consilierei pe care o oferim clientilor care ne trec pragul. 

WOODSTEP este marca proprie de parchet laminat, pe care o puteti gasi in magazinele Diego, pe langa produsele individuale de o diversitate ampla. Acesta fiind un brand cunoscut din ce in ce mai multor oameni, gratie calitatii, dar totodata si datorita pretului avantajos pe care il are, faptul stustinut de conditiile garantiale extinse. 

TULIPO este brandul de covoare. Fiind cea mai recenta dezvoltare din oferta noastra. Gama Tulipo, acopera o colectie vesela, plina de imaginatie si colorata, iar caracterul deosebit se afla in efectul 3D al modelelor.

 

 

Adresa DIEGO Cluj Napoca

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate