Veranda Interiors

Discount fix: 10%

Reduceri Veranda Interiors

  • 10% discount pentru urmatoarele produse: perdele, draperii, sisteme de prindere, covoare, prosoape, lenjerii de pat, tapet, profile decorative, parfumuri de ambient, decoratiuni si accesorii pentru casa

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Veranda Interiors

Noi suntem Veranda Interiors si ne dorim sa fim alaturi de tine la infrumusetarea locuintei tale. Nu ai auzit despre noi? La Varanda Interiors vei gasi o echipa creativa care te va ajuta si iti va oferi idei pentru decorarea casei tale. Aceasta este formata dintr-o echipa de specialisti care are cunostinte in tot ceea ce priveste design-ul interior. Noi va propunem urmatoarele servicii: perdele, draperii, galerii, sisteme de prindere (galerii, sine de aluminiu, storuri, rulouri, plisee, sisteme automatizate Somfy), tapiterii, pasmanterie, tapet, profile decorative, covoare, mobilier, corpuri de iluminat, decoratiuni si multe altele. 

Produsele noastre sunt de cea mai inalta calitate si va oferim ultimele noutati in materie de design pentru ca nevoile clientilor nostri sa fie satisfacute, iar orice zona din casa ta sa arate conform dorintelor tale. Produsele sunt potrivite pentru: dining, living, dormitor, baie, gradina si terasa. Pe langa serviciile pe care vi le oferim, detinem si o varietate de parfumuri de casa, astfel incat casa ta va avea un miros imbietor mereu. Gama noatra larga de parfumuri contine: betisoare, buchete, amulete, lumanari si difuzare decorative. 

Asa ca ce mai astepti? Suntem in inima clujenilor de 13 ani si in continuare suntem alaturi de ei in luarea celor mai bune decizii cu privire la design-ul interior. Intra pe site-ul nostru si arunca o privire la produsele noastre. De asemenea, daca vrei sa afli mai multe informatii sau noutati despre design-ul interior intra pe blogul nostru. Suntem activi si pe retelele de socializare pentru a fi alaturi de tine. 


Veranda Interiors face parte din categoria Amenajari interioare si exterioare si Mobilier, decoratiuni. 


 

 

Adresa Veranda Interiors

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate