Veranda Interiors

Veranda Interiors

Avem deosebita placere de a va oferi idei si inspiratie pentru decorarea sau completarea ambientului dvs, cu produse precum: perdele, draperii, sisteme de prindere (galerii, sine de aluminiu, storuri, rulouri, plisee, sisteme automatizate Somfy), tapiterii, pasmanterie, tapet, profile decorative, covoare, mobilier, corpuri de iluminat, decoratiuni, lenjerii de pat, prosoape etc. Va prezentam ultimele informatii si cele mai recente produse, pentru a va ajuta sa accesorizati zone distincte din casa dvs: dining, living, dormitor, baie, terasa, si gradina. Nu in ultimul rand, pentru placerea si satisfactia dvs, va incantam simturile cu parfumuri pentru casa: betisoare, buchete, amulete, lumanari si difuzoare decorative parfumate. Obiecte de decor, vaze, flori si aranjamente, tot ce aveti nevoie pentru a trai cu stil si a darui cadouri speciale.

Veranda Interiors face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare si Mobilier, decoratiuni.

Adresa Veranda Interiors

Discount
fix:

10%

Reduceri Veranda Interiors

  • 10% discount pentru urmatoarele produse: perdele, draperii, sisteme de prindere, covoare, prosoape, lenjerii de pat, tapet, profile decorative, parfumuri de ambient, decoratiuni si accesorii pentru casa

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate