Economisești mii de euro prin reducerile de până la 100% la cei 500+ parteneri!

Cu aplicația Blitz VIP poți economisi mii de euro pe an, prin reducerile de până la 100% la cei peste 500 de parteneri comerciali, din peste 40 de domenii de activitate.

Descoperă acum beneficiile:

  • Ești la un click distanță de ceea ce cauți! Navighezi prin categorii și liste de parteneri cu un singur click. Harta interactivă îți arată în permanență care sunt partenerii cei mai apropiați și cum ajungi acolo.

  • Aplicația devine agentul tău! Ești informat prin notificări de partenerii aflați în proximitateata, ca să nu ratezi reduceri și beneficii.

  • Cumpărături mai simple! Ai cardul înregistrat în format electronic direct în aplicație. Astfel, din telefon deschizi aplicația, arăți cardul înregistrat partenerului comercial și te bucuri de reduceri!

  • Îți administrezi contul în siguranță: înregistrezi electronic cardul și îți verifici istoricul notificărilor primite.

Trei pași simpli:

1. Descarci aplicația.

Aplicația Blitz VIP este prezentă și poate fi descărcată pe telefoanele cu sistem de operare Android sau iOS, atât din Google Play, cât și din App store. Aplicația este sigură și nu ocupă mult spațiu în memoria telefonului tău.

2. Te înregistrezi.

Îți creezi un cont și primești instant confirmarea de înregistrare, pentru a păstra datele tale în siguranță. Adresa de email nu trebuie să fie neapărat aceeași cu cea folosită la înregistrarea cardului.

3. Îți înrolezi cardul Blitz VIP.

Din meniul dedicat, selectezi opțiunea de înregistrare card și introduci seria unică de pe spatele cardului. Primești confirmarea instant prin SMS sau email, iar cardul tău este înrolat electronic. De acum poți să-l folosești ca și cardul fizic pentru orice reduceri și beneficii.

Navighezi prin categorii și liste de parteneri

  • Selectezi orașul pe care vrei să-l explorezi și de unde să afli reducerile și beneficiile. În mod predefinit este afișat orașul unde ți-a fost emis cardul. Poți folosi cardul Blitz VIP în Cluj-Napoca sau Oradea, la partenerii prezenți în aplicație.
  • Descoperi diversitatea categoriilor de parteneri comerciali. Avem peste 40 de domenii de activitate și reduceri de până la 100%, acoperind aproape toate nevoile tale de cumpărături.
  • Îți alegi partenerul sau partenerii comerciali care te interesează și toate detaliile îți sunt la îndemână: reducerile oferite, produsele, serviciile, localizarea pe hartă și datele de contact.

Harta interactivă te duce direct la reduceri

Cu ajutorul hărții interactive din aplicația Blitz VIP identifici imediat partenerii aflați în proximitatea ta.

Aceștia sunt afișați vizibil și poți dintr-o privire să afli denumirea și discountul oferit. Cei aflați în aceeași clădire ori în locații foarte apropiate sunt afișați împreună.

Afli adresa exactă, și poți chiar să primești direcții pentru cea mai ușoară rută de ajuns la partenerul dorit.

De asemenea, cu un simplu zoom in sau zoom out, se afișează partenerii dintr-o arie mai largă, sau chiar din alte orașe.

Descarcă acum aplicația Blitz VIP!

Aplicația Blitz VIP îți aduce toate reducerile și beneficiile programului nostru în telefonul tău. Ești la un click distanță de sute de reduceri, promoții, gratuități și premii.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate