Termeni si Conditii de Utilizare

Art. 1 Definitii
Promotorul – persoana juridica ce a initiat, dezvolta si sustine Cardul Blitz VIP ce face obiectul documentului "Termeni si conditii de utilizare a cardului Blitz VIP"

Partener comercial – persona juridica partenera in proiectul Blitz VIP care ofera posesorului de Card Blitz VIP reduceri si tarife preferentiale la produsele si/sau serviciile comercializate/prestate, in baza unui Protocol de colaborare, semnat in prealabill cu Promotorul.

Posesor card – persoana fizica careia i se ofera cardul Blitz VIP si care devine titular al cardului luand la cunostinta si consimtind Termenii si conditiile de utilizare a cardului.

Card Blitz VIP - cardul de beneficii in baza caruia Posesorul are acces la reducerile si tarifele preferentiale oferite de catre Partenerii comerciali participanti in proiectul Blitz VIP.

Art. 2 Promotor
Cardul Blitz VIP este initiat si dezvoltat de societatea BLITZ FACILITIES SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Horea nr. 13, numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J12/210/2013, Cod IBAN: RO53BTRLRONCRT0201703801.

Art. 3 Destinatarul cardului Blitz VIP
Cardul Blitz VIP este destinat exclusiv persoanelor fizice, denumite in continuare “Posesori de carduri Blitz VIP”. 
Cardul Blitz VIP este emis gratuit de catre Promotor.

Art. 4 Obtinerea cardului Blitz VIP
Cardul Blitz VIP poate fi obtinut numai dupa ce Posesorul accepta termenii si conditiile de utilizare a cardurilor Blitz VIP. Cardul Blitz VIP se va activa intr-un termen de 48 de ore de la eliberarea acestuia.

Pentru activarea cardului sunt folosite urmatoarele date: nume si prenume, adresa de e-mail si/sau numar de telefon, fapt cu care posesorul cardului este de acord.

Art. 5 Beneficiile cardului de fidelitate Blitz VIP
- reduceri procentuale si tarife preferentiale oferite de catre Partenerii comerciali conform listei disponibile pe site-ul www.blitzvip.ro
- dezvoltarea continua a retelei de parteneri si diversitatea domeniilor in care acestia activeaza 
- calitatea serviciilor oferite de partenerii nostri, branduri cunoscute din mediul de afaceri clujean si national, exclusiv pentru membrii comunitatii Blitz VIP 
- domenii de activitate extrem de diversificate 
- libertatea Posesorului de a alege cand si unde doreste sa utilizeze cardul Blitz VIP 
- informare permanenta cu privire la Partenerii noi din cadrul Programului si reducerile pe care acestia le ofera

Art. 6 Utilizarea cardului Blitz VIP
Pentru a beneficia de avantajele cardului Blitz VIP, Posesorul trebuie sa prezinte cardul Partenerilor comerciali indicati, inainte de emiterea bonului fiscal, iar acestia ii vor oferi pe loc reducerile conform informatiilor publice de pe pagina proiectului: www.blitzvip.ro.
Cardul Blitz VIP este nominal si nu poate fi transmis unei terte persoane pentru a beneficia de avantajele acestuia. 
La fiecare partener comercial este mentionat daca reducerile aferente utilizarii cardului Blitz VIP se cumuleaza sau nu cu alte reduceri aplicate de Partenerii comerciali. 
Avand in vedere faptul ca emiterea cardurilor Blitz VIP este nominala si acestea sunt netransmisibile, Partenerul comercial poate solicita Posesorului de card si cartea de identitate pentru verificarea identitatii acestuia in sistemul online. In aceasta situatie, posesorul de card trebuie sa prezinte cartea de identitate, in caz contrar Partenerul comercial poate refuza aplicarea unui discount.

Pe adresele de e-mail ale posesorilor de carduri se trimit periodic (saptamanal/bilunar) newslettere cu informatii despre partenerii Blitz VIP. Pe numerele de telefon ale posesorilor de carduri se trimit, ori de cate ori este necesar, sms-uri referitoare la campaniile desfasurate in cadrul proiectului Blitz VIP sau de catre partenerii Blitz VIP.  

Art. 7 Responsabilitatea Promotorului
Societatea BLITZ FACILITIES SRL nu este responsabila pentru situatiile in care Posesorul cardului Blitz VIP intampina dificultati in obtinerea reducerilor la Partenerii comerciali. 
Daca Posesorul cardului Blitz VIP intampina o astfel de situatie, poate depune o sesizare, la orice ora, pe e-mail: feedback@blitz.ro sau telefonic: 0264.333.777. 
Sesizarea va fi analizata, iar in situatia in care se constata ca aceasta este pertinenta, Promotorul are obligatia de a contacta Partenerul comercial indicat si de a-i transmite un avertisment scris. In cazul in care Partenerul comercial primeste 3 avertismente scrise din partea Promotorului, acesta din urma va dispune incetarea colaborarii cu Partenerul comercial.

Art. 8 Responsabilitatea Partenerului Comercial
Partenerul comercial are responsabilitatea de a-si instrui angajatii cu privire la procedura de verificare si de acordare a reducerilor posesorilor de card Blitz VIP.
Reducerea oferita de catre Partenerul comercial este publica pe pagina dedicata fiecaruia.
Verificarea identitatii posesorului de card se face pe http://www.blitzvip.ro/verifica-posesor-card prin introducerea codului unic de identificare in campul indicat.
Codul unic de identificare este prezent pe spatele cardului Blitz VIP in sectiunea Member ID.
Suplimentar se poate solicita posesorului de card Blitz VIP un document de identitate.

Art. 9 Pierderea, furtul sau distrugerea cardului
In cazul in care cardul Blitz VIP este pierdut, furat sau distrus Posesorul poate solicita eliberarea unui alt card la sediul Promotorului. Cardul Blitz VIP poate fi inlocuit in mod gratuit o singura data. 
In perioada de inlocuire a cardului Blitz VIP nu este posibila acordarea reducerilor si a altor beneficii asociate cardului.

Art. 10 Utilizarea necorespunzatoare a cardului
Orice abatere de la termenii si conditiile de utilizare a cardului Blitz VIP, orice utilizare abuziva sau frauduloasa a cardului Blitz VIP determina anularea cardului.

Organizatorul va instiinta prin mijloacele pe care le are la dispozitie (email si/sau telefon) Posesorul cardului cu privire la anularea cardului in termen de maxim 48 de ore de la primirea sesizarii utilizarii necorespunzatoare a acestuia. 
Cardul va fi anulat de catre Promotor, iar Posesorul cardului nu va putea obtine un alt card Blitz VIP din momentul transmiterii instiintarii.

Art. 11 Durata cardului Blitz VIP
Cardul Blitz VIP are durata nelimitata. Organizatorul poate hotari in orice moment incetarea programului Blitz VIP. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi realizata cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului si va fi adusa la cunostinta Posesorilor pe site-ul www.blitzvip.ro si pe e-mailurile acestora.

Art. 12 Modificarea Termenilor si conditiilor de utilizare a cardurilor Blitz VIP
Promotorul isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare a cardurilor Blitz VIP. Modificarile vor fi facute publice pe http://www.blitzvip.ro/termeni-si-conditii-de-utilizare.

Art. 13 Serviciul de relatii cu clientii
Pentru orice informatii cu privire la obtinerea si utilizarea cardului Blitz VIP, pentru orice sesizare sau feedback va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail feedback@blitz.ro sau sa sunati la 0264-333.777.