Parteneri Blitz VIP din categoria Mobilier, decoratiuni din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Mobilier si Decoratiuni prin Blitz VIP

Cu cardul Blitz VIP beneficiezi de o multitudine de avantaje la magazine de mobila si decoratiuni din Cluj.  Ai acces la reduceri, promotii si alte avantaje la peste 20 de parteneri care ofera o gama variata de accesorii, mobilier, decoratiuni de interior si exterior, doar pentru posesorii cardului Blitz VIP. 

Prin cardul Blitz VIP, poti sa faci cunostinta cu cele mai noi trenduri si colectii, actualizate permanent. Lasa-te inspirat de oferta generoasa de mobilier si decoratiuni de la partenerii nostri comerciali. Alege din stilurile care te definesc: tineresc, clasic, avantgardist sau utilitar, pentru un plus de culoare adus casei tale.

Ai terminat reamenajarile si vrei sa adaugi o nota de personalitate spatiului tau? Noi iti oferim o gama variata de decoratiuni  si mobilier pentru interiorul si exteriorul casei tale! De la cele mai mici accesorii pana la seturi complete pentru orice incapere din casa, gradina sau birou, partenerii Blitz VIP ofera reduceri actualizate permanent.

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum:

Pentru lista completa de avantaje la firme de Mobilier, decoratiuni din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate