Cadoro Mobili

Discount pana la: 20%

Rating: 0.0

  Contact Cadoro Mobili

 • 0364 808488

 • sales@cadoromobili.ro

 • L - V:

  09:00 - 21:00

  S - D:

  09:00 - 21:00

Reduceri Cadoro Mobili

 • intre 10 si 20% discount: produse mobilier de fabrica Romania

 • intre 10 si 20% discount: produse import Italia

 • intre 5 si 10% discount: produse electrocasnice Franke

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Cadoro Mobili

Cadoro Mobili s-a nascut din dorinta de a "inspira" clientii in incantatorul drum spre casa. Drumul spre crearea unui ambient personal si familiar. Cadoro Mobili face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare si Mobilier, decoratiuni.

"Intr-o societat in care imaginea are o deosebita imporntant, castiga cei care impun si pastreaza un stil, iar stilul se naste din detalii" 

Misiunea companiei: consilierea atenta si propunerea adecvata a mobilierului. Deoarece suntem constienti de diversitatea care exista, atat printre oameni, cat si in idei si dorinte, stim totodata si ca fiecare casa se doreste a fi diferita. Din acest motiv incercam intuirea designului potrivit fiecaruia astfel incat sa reusim impreuna cu clientul sa facem alegerea potrivita atat pentru personalitatea acestuia, dar si pentru bugetul sau. 

In showroom-urile Cadoro Mobili veti gasi brand-uri consacrate. Va asteptam cu o gama diversificata de produse pe care le puteti achizitiona la diferite nivele de pret, dar si de design. Totodata ne dorimt sa oferim mai mult decat mobilier, ne dorim sa oferim armonie, creatii si inovatii care se nasc din pasiunea noastre pentru ambientarea spatiului. 

Deoarece mereu suntem atenti la cerintele si dorintele clientilor care ne trec pragul, am reusit sa anticipam formele si culorile apreciate si pretuite de clienti. Am decis sa le prezentam intr-un ambient cu stil, care cu siguranta va vor inspira pentru a reusi sa va amenajati cu rafinament casa.

 

 

Adresa Cadoro Mobili

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate