Natuzzi

Discount pana la: 20%

Reduceri Natuzzi

  • 20% discount la decoratiuni (reducerea nu se cumuleaza cu alte oferte)

  • 15% discount la orice produs de mobiler din stoc (reducerea nu este valabila pentru comenzi si nu se cumuleaza cu alte oferte existente)

  • Proiect de amenajare gratuit ( schite si randari 2D si 3D) la achizitia produselor Natuzzi in valoare de peste 1500 euro.

Mai multe detalii despre Natuzzi

De peste 25 de ani, livram clientilor nostri mai mult decat cele mai bune produse si servicii: le oferim o experienta de design completa, care depaseste sfera retail-ului si tine de domeniul pasiunii autentice.

Natuzzi Italia este cu siguranta brandul de mobilier italian premium cel mai cunoscut la noi in tara, fiind adus in Romania prin ClassIN, la inceputul anilor ‘90.

Acesta este doar unul dintre motivele pentru care ocupa un loc cu totul privilegiat printre brandurile distribuite de noi, cu showroom-uri dedicate in Bucuresti si in Cluj.

Piesele sale de rezistenta sunt canapelele, mai ales cele tapitate cu piele (Herman, Galaxy, La Scala, Campus etc.), paturile (Dolcevita, Piuma, Svevo, Ergo, Cala) si fotoliile – printre care reclinerele Re-Vive merita o mentiune speciala, gratie tehnologiei brevetate care permite fotoliului sa se adapteze intuitiv la miscarile corpului.

 

Ca si Natuzzi Italia, Natuzzi Editions traduce pasiunea fondatorului Pasquale Natuzzi pentru canapele si fotolii de cea mai buna calitate, pe care o reuneste cu dorinta de a face confortul absolut, tipic marcii, accesibil unui numar cat mai mare de oameni. Ca atare, Natuzzi Editions ofera la preturi mid-market toate avantajele tehnologiei brevetate Natuzzi si ale experientei exceptionale a marcii in privinta materialelor si mai ales a prelucrarii pielii

Va invitam in showroom-ul nostru din Str. Bucuresti 102, unde veti gasi o colectie frumoasa de produse menite sa aduca plus valoare casei dumneavoastra si totodata va puteti bucura de sfaturile si consilierea colegilor nostri arhitecti pentru amenajarea intregii case.

Adresa Natuzzi

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate