Modena

Discount fix: 12%

  Contact Modena

 • Persoana de contact

  Petru Calian
 • 0264 433 555

  0721 220 537

 • modenacluj@yahoo.com

 • L - V:

  9:00 - 18.00

  S - D:

  9:00 - 14:00

Reduceri Modena

 • 12% discount pentru toata gama de mobilier, cu exceptia produselor aflate deja in oferta.

Mai multe detalii despre Modena

Firma Modena Prodcom si-a inceput activitatea inca din anul 1995 pe piata mobiliara bucurandu-se de un succes rasunator in momentul actual, chiar daca start-ul nu a fost unul tocmai favorabil, avand un capital social minim si o cifra de afaceri relativ mica. Aceasta ascensiune se datoreaza faptului ca si-au stabilit 3 piloni esentiali in strategia firmei: pretul produselor este unul accesibil, personalul ofera disponibilitate oricand si modelele sunt realizate intr-un mod unic.

Peste 20 de ani, firma de mobiliare s-a extins la o retea de 6 magazine cu o suprafata de expunere de peste 3000 mp, inclusiv un sector de productie pentru cei doritori sa isi personalizeze mobilierul. Acesta se poate modifica conform cerintelor clientului, mai exact in culorile si dimensiunile dorite. Magazinul de mobila este destinat pentru apartamente, case, birouri si societati comerciale la cele mai bune preturi.

Obiectivele companiei sunt ca resursele firmei sa fie valorificate, activitatea de productie sa fie intr-o continua expansiune si identificarea de noi oportunitati pe piata. Totodata, calitatea, imbunatatirea serviciilor, diversificarea produselor reprezinta factori importanti pentru Modena. Pentru atingerea acestor obiective, Modena are la dispozitie o echipa profesionista care reprezinta baza companiei, formata prin comunicare, creativitate si initiativa.

Modena ofera seriozitate in ceea ce priveste serviciile oferite, astfel clienti nostri au parte de consiliere gratuita in alegerea combinatiilor de culori in raport cu produsul ales. De asemenea, include suport gratuit in ceea ce priveste montajul gratuit pentru mobilierul executat la comanda si transport gratuit in localitate pana la domiciuliul clientului. Se asigura o perioada de service si garantie timp de 24 de luni.

Astfel, daca iti doresti sa achizitionezi mobila de bun gust si de calitate la un pret avantajos, ne vedem la magazinul Modena situat pe strada Oasului, nr. 42, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 - 19:00, dar si sambata, intre orele 09:00-14:00.

Modena Prodcom face parte din una din categoria: Mobilier si decoratiuni.

Adresa Modena

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate