Yatas Bedding

Discount fix: 25%

Reduceri Yatas Bedding

  • 25% discount la toate produsele, exceptand cele care sunt deja in promotie.

Mai multe detalii despre Yatas Bedding

Yatas Bedding cu o experienta de peste 42 de ani in producerea de saltele. Este liderul categoric din Turcia, reusind sa ajunga in top 5 in lume pe clasa medie. Yatas Bedding face parte din categoriile: Amenajari interioare si exterioare si Mobilier, decoratiuni. 

Am reusit in descursul anilor sa ne diferentiem, datorita investitiei de 2% din profit in tehnologiile noi de pe piata, dar si inovatie in materie. Am investit atat in confort, din dorinta de a oferi produse de o calitate inalta, care sa aiba o valoare mai buna, dar totodata ne-am dorit si sa oferim un serviciu mai bun, astfel ne-am dezvoltat o comunicare mai buna cu clientii. 

Calitatea somnului este direct legata de proprietetiile si beneficiile saltelei. Reusind sa ajungem in topul cautorilor in ceea ce priveste saltelele. 

Gama de preturi- avem produse pentru toate categoriile de persoane, insa cel mai important factor fiind acela de a nu compromite calitatea si designul. 

Smart Match -este aplicatia prin intermediul careia veti putea sa va gasiti salteaua potrivita. Tot ce trebuie sa faceti este sa va introduceti: greutatea, varsta, inaltimea, dar si problemele medicale. Si va vom ajuta sa va gasiti salteaua potrivita. 

Prin intermediul celor 420 de magazine din 28 de tari, continuam sa aducem confort, calitate si eleganta in casele oamenilor din lumea intreaga. 

Showroom-ul Yatas Bedding, din Cluj-Napoca, il gasiti pe strada Borhanciului, nr.64.

 

 

Adresa Yatas Bedding

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate