Bumerart

Discount fix: 10%

Reduceri Bumerart

  • 10% discount pentru servicii design.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Bumerart

Bumerart s-a nascut din pasiunea pentru decoratiuni, care se sprijina pe simtul artistic slefuit in urma studiilor de arte plastice si design, dar si pe experienta dobandita in cadrul diferitelor firme de profil. Bumerart face parte din categoriile Amenajati interioare, exterioare si Constructii, Arhitectura si Proiectare.

De ce Bumerart?

Fiind preocupati in permanenta de a adapta noile tendinte ale designului de interior cu dorintele si nevoile clientilor. Avand un dialog permanent cu clientii, schimbul de impresii si gusturi functioneaza asemeni unui bumerang. 

Echipa: Este formata din oameni pasionati de decoratiuni. Simtul artistic le-a fost slefuit in timpul studiilor de arte plastice-design, dar si experienta dobandita in cadrul diferitelor firme de profil. 

Atuurile echipei Bumerart: 

  • capacitatea de a asculta dorintele clientilor 

  • cautarea in permanenta a aspectelor practice si ergonomice ale obiectelor 

  • crearea unei magii a volumelor, culorilor care sa aduca armonie in spatiul creat

Tinta echipei este sa transforme spatiile intime sau a acelora cu tenta comerciale. Spatii intime precum: amenajarea sau reconditionarea si renovarea unor incaperi care au diferite functionalitati, cum ar fi apartamentele sau casele, dar si spatiile comerciale precum: birourile, boutique-urile, cabinetele medicale, restaurante si cafenele. 

Serviciile Bumerart acopera o gama variata de consultanta in design-ul interior: 

  • Proiectare si consultanta in amenajarea interioara a ansamblurilor la rosu 

  • Designul si (re)decorarea spatiilor finisate, dar si a celor semifinisate

  • Design ambiental 

  • Crearea de mobilier personalizat

  • Design accesorii personalizate

Pentru a se realiza o amenajarea optimizata, din punct de vedere estetic, dar si functional trebuie parcurse mai multe etape: 

1. Planificarea 

In aceasta etapa se aduna datele care presupun vizualizarea spatiului si se asculta nevoile si asteptarile clientului. In aceasta etapa designerul este cel care preia spatiul, tine cont de detaliile tehnice, ii prezinta clientului tendintele momentului, ofera detalii in ceea ce priveste asortarea culorilor si a materialelor, evalueaza costurile. Clientul isi expune propriile idei si ceea ce ar dori sa aiba in casa. 

2. Anteproiectul

Se realizeaza schite de catre designer, folosind diverse tehnice de desen precum: plan in elevatie si crochiuri 3D pe calculator si/sau de mana. In aceasta etapa clientului ii este explicat cum sa simta spatiul, astfel incat sa reuseasca sa isi concretizeze ideile, utilizand cataloagele de design, dar si a site-urilor de specialitate. Clientul are posibilitatea de a vizualiza diverse combinatii de materiale pentru pardoseli, pereti, scari si incaperi. Designerul ajuta cu sugestii, astfel incat sa se ofere spatiului originalitate, dar si pentru a se trasa liniile generale in amenajare si design.

3. Proiectul 

Designerul realizarea proiectul de amenajarea a interiorului dupa ce s-a ales solutia care raspunde cel mai bine solicitarii clientului. In functie de gusturile clientului, se cauta materialele si texturile, culorile sau tonurile cele mai potrivite incaperii. Designerul face un studiu al luminilor. 

4. Executarea 

Designerul pregateste planurile, dar si desenele tehnice pentru executarea proiectului. Se fac planurile pentru proiectul electric, amplasarea sanitarelor si a placilor ceramice pentru bai, a instalatiilor si a placilor ceramice pentru bucatarie, proiecte pentru scafe si pereti decorativi. La dispozitia clientului se pun portofoliul complet: planurile 2D si 3D, fotografiile realiste din diverse unghiuri, lista materialelor folosite, codurile produselor si posibilii furnizori, culorile si texturile propuse.

 

 

Adresa Bumerart

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate