Ambient

  Contact Ambient

 • 0264 416 557

 • contact@ambient.ro

 • L - V:

  08:00 - 20:00

  S - D:

  S: 8:00 -18:00 D: 9:00 - 16:00

Ambient este un partener de încredere al tuturor clientilor care au in plan amenajarea sau renovarea unei locuinte, oferindu-le acestora mai mult decat o simpla autoservire cu materiale de constructii, finisaje si amenajari.  Oferim un pachet complet de produse, servicii si solutii pentru nevoile fiecaruia in parte. In plus, Ambient pune la dispozitia clientilor echipe de specialisti care sa ofere  in orice moment consultanta comerciala, tehnica sau design.

Gama de produse: materiale de constructii si izolante, instalatii termice si sanitare, ceramica si sanitare, vopsele, parchet, usi, perdele, covoare, electrice, electrocasnice, decoratiuni, curte si gradina.

Showroom-uri: showroom bai, showroom parchet – usi, showroom materiale de constructii - izolante

Servicii: agent dedicat, recomandare mester, transport gratuit, consultanta tehnica, design 3D pentru bai, colorare vopsele, cusut perdele, snack bar si loc de joaca.

Ambient face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare; Constructii, arhitectura si proiectare si Corpuri iluminat. 

Adresa Ambient

Discount
fix:

10%

Reduceri Ambient

 • 10% reducere la produsele achizitionate cu plata pe loc din magazinul Ambient Cluj. Reducerea se aplica la pretul afisat la raft. Reducerea nu se aplica la produsele din revista promotionala Ambient si nu se cumuleaza cu alte reduceri sau campanii promotionale aflate in derulare.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate