Ambient

Discount fix: 10%

  Contact Ambient

 • 0264 416 557

 • contact@ambient.ro

 • L - V:

  08:00 - 20:00

  S - D:

  S: 8:00 -18:00 D: 9:00 - 16:00

Reduceri Ambient

 • 10% reducere la produsele achizitionate cu plata pe loc din magazinul Ambient Cluj. Reducerea se aplica la pretul afisat la raft. Reducerea nu se aplica la produsele din revista promotionala Ambient si nu se cumuleaza cu alte reduceri sau campanii promotionale aflate in derulare.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Ambient

Ambient a fost infiintat in anul 1993, fiind cel care a inaugurat primul DIY din Romania la Sibiu, in anul 2002.Principala activitate este comercializarea materialelor de constructii, finisaje si amenajari interioare, fiind o companie al carei capital este integral romanesc. Ambient face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare; Constructii, arhitectura si proiectare si Corpuri iluminat. 

A luat fiinta in urma cu 25 de ani, din dorinta de a le oferi firmelor de constructii, dar si familiilor mai mult decat materiale de constructii si finisaje. Fie ca sunteti in cautare de produse pentru cladiri publice sau locuinte, la Ambient veti gasi un partener de incredere pentru viitoarele proiecte fie de constructie sau de renovare.

Ambient este raspandit pe toata partea centrala a tarii, avand o retea de 9 centre comerciale. 

Echipa: prin intermediul politicilor de resurse umane se doreste atragerea, integrarea, dezvoltarea si motivarea fiecarui angajat al companiei. Se doreste crearea, dar si mentinerea unui spirit puternic de echipa care sa fie la un standard inalt de performanta, astfel incat angajatii sa fie mandrii de apartenenta lor la echipa Ambient. 

Valorile companiei: 

 • profesionalism 

 • pro-activitate 

 • atentia pentru client 

 • eficienta 

 • spirit de echipa

Sloganul companiei este "casa casei tale", asadar, bine ai venit la noi acasa, bine ai venit la tine acasa!

Gama de produse: materiale de constructii si izolante, instalatii termice si sanitare, ceramica si sanitare, vopsele, parchet, usi, perdele, covoare, electrice, electrocasnice, decoratiuni, curte si gradina. 

Showroom-uri: showroom bai, showroom materiale de constructii, showroom parchet, usi. 

Servicii: agenti dedicati, recomandare de la mesteri, transport gratuit, consultanta tehnica, design 3D pentru bai, colorare vopsele, cusut perdele, snack bar si loc de joaca pentru copii. 

 

 

Adresa Ambient

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate