Eco Garden Center

Discount fix: 5%

  Contact Eco Garden Center

 • Persoana de contact

  Garden Center
 • 0726 133 738

 • contact@garden-center.ro

 • L - V:

  07:30 - 19:30

  S - D:

  S: 07:30 - 19:30 D: 09:00 - 17:00

Reduceri Eco Garden Center

 • 5% discount la plante si accesorii pentru gradini, sisteme de irigatii.

 • Eco Garden Center se afla in Calea Someseni, numarul 8 (incinta Selgros Cluj).

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Eco Garden Center

Eco Garden Center este format dintr-o echipa de specialisti horticoli si peisagisti cu o bogata experienta in acest domeniu. Eco Garden Center face parte din categoriile: Amenajari interioare si exterioare si Florarii si Peisagistica.

Echipa noastra este pasionata de natura, dar si de frumos. Colaborand cu noi, veti fi indrumati inspre realizarea gradinii pe care ati visat-o. Veti primi solutii complete, datorita suportul oferit atat la vanzare, dar si post-vanzare. 

Acordam o atentie sporita zilnic pentru a selecta cele mai bune plante, pe care sa le intretinem in mod riguros, dar si integrarea unor sortimente noi, prin intermediul carora sa aducem natura mai aproape de clientii nostri. 

Avem o echipa de specialisti, care sunt la curent cu cele mai noi informatii din acest domeniu si sunt dornici sa le impartaseasca cu clientii. Acest lucru, este posibil prin crearea unui blog, in care specialistii nostri va tin la punct cu toate noutatile, avand astfel posibilitatea sa va abonati la newsletter-ul nostru. Pe langa aceasta, punem la dispozitia clientilor si un garden center pe care l-am creat in mijlocul agitatiei urbane. Aici va oferim consultanta integrala pentru amenajari gradini, asistenta si garantie post-vanzare, dar nu in ultimul rand este primul garden center care dispune de showpark integrat. 

Adresa Eco Garden Center

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate