Parteneri Blitz VIP din categoria Florarii si peisagistica din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Florarii si peisagistica

 

Partenerii Blitz VIP va ajuta in gasirea buchetului perfect!Iti vin in ajutor cu o gama larga de aranjamente de flori din care poti sa alegi. Avand cardul Blitz VIP, nu trebuie sa iti mai faci griji pentru costuri, ai acces la reduceri, promotii si alte avantaje oferite de o lista de 16 parteneri Blitz VIP. 

 

Prin cardul Blitz VIP, beneficiezi de o multitudine de avantaje la florarii si peisagistica din Cluj-Napoca. Serviciile oferite de partenerii Blitz VIP reprezinta un mix de servicii si produse, complete, de la buchete si aranjamente florale pana la amenajarea gradinii. Acestia mizeaza pe calitate si preocupare pentru tot ce e nou si te-ar putea atrage si pe tine. 

 

Lasa-te pe mana partenerilor Blitz VIP pentru organizarea gradinii tale! Te ajuta fie cu planificarea spatiului verde, de la alegerea plantelor si lucrari de intretinere, sau doar cu produsele necesare. Fie ca este vorba de simple aranjamente sau lucrari mai complexe, specialistii nostri au sfaturile potrivite. 

 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 
 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Florarii si peisagistica din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate