Eco Garden

Discount pana la: 5%

Rating: 5.0

Reduceri Eco Garden

  • Intre 2% si 5% discount pentru amenajari complete gradini si spatii verzi. Procentul varianza in functie de complexitatea proiectului si suprafata acestuia.

  • 5% discount la plante si accesorii pentru gradini, sisteme de irigatii.

  • Eco Garden Construct se afla la adresa Aleea Stadionului numarul 2, etaj 2.

  • Eco Garden Center se afla in Calea Someseni, numarul 8 (incinta Selgros Cluj).

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Eco Garden

Eco Garden are ca principal domeniu de activitate amenajarea spatiilor verzi si a gradinilor. Proiectul acesta a luat viata din pasiunea pentru frumos si mediul inconjurator.Din dorinta de a fi utili pentru cei ce iubesc verdele, plantele si gazonul. Din acest motiv avem sedii in Cluj, dar si zonele limitrofe din Transilvania, precum si in Bucuresti, Londra si Milano. Eco Garden face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare, Florarii si peisagistica si  Constructii, Arhitectura si proiectare. 

Colaboram cu producatori de gazon din pepinierele importante atat din tara, cat si din strainatate pentru a putea oferi urmatoarele servicii:

  • insamantare gazon 

  • montaj gazon rulou

Echipa: este formata din oameni tineri si calificati in acest domeniu. Echipa formata din absolventi de peisagistica, horticultura, silvicultura, agricultura, politehnica si constructii. 

Dornici sa faca amenajari de gradini cu stil si cu concepte inovatoare, care sa fie moderne si cu bun gust efectuate. 

Dupa interventile echipei de mentenanta spatii verzi, suprafetele vor reveni la forma initiala, astfel recapatandu-si din prospetimea, splendoarea si utilitatea. 

O echipa de profesionisti din acest domeniu, care au reusit sa isi demonstreze capacitatile reusind sa gestioneze cu succes proiecte de o mare anvergura, dar si elegante proiecte rezidentiale. 

  Firma noastra a fost deschisa din nevoia de a exista pe piata din Romania, o firma de amenajari spatii verzi care este pregatita sa satisfaca toate dorintele clientilor exigenti. Pentru indeplinirea acestor criterii, am ales sa colaboram cu cei mai mari producatori de plante si pepiniere din Romania si Europa. Din acest motiv, avem posibilitatea sa aprovizionam orice fel de plante, la orice dimensiuni, chiar si cele de talie mare pe transporturi agabaritice dedicate.

 

Adresa Eco Garden

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate