NeaGarden Center

Discount fix: 10%

  Contact NeaGarden Center

 • 0264 266 290

 • office@neagarden.ro

 • L - V:

  09:00 - 18:00

  S - D:

  S: 09:00 - 17:00 D: 10:00 - 14:00

Reduceri NeaGarden Center

 • Discount de 10% din valoarea plantelor.

 • De asemenea, cardul poate fi folosit si in magazinul NeaGarden Center situat in Parcarea magazinului Cora - Cluj-Napoca - unde este deschis un punct de lucru.

 • 10% discount la brazii plantati si accesorii (ghiveci si pamant), iar montarea este gratuita.

 • 5% discount la brazii taiati.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre NeaGarden Center

NeaGarden Center a fost infiintat in anul 2007. S-a nascut din dorinta de a aduce ceva nou pe piata din Romania, produse deosebite, dar totodata care sa fie si accesibile. Pe langa asta dorim sa oferim si servicii personalizate si consultanta in amenajarea gradinilor. NeaGarden Center face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare si Florarii si peisagistica.

Din anul 2014 avem deschis inca un punct de lucru in Cluj, in parcarea Centrului Comercial Cora din Cluj-Napoca, unde va asteptam intr-un coltisor de rai pe toti cei care iubiti plantele. 

Echipa noastra este formata doar din oameni pasionati de gradinarit, care au o vasta experienta in acest domeniu si care va asteapta cu sfaturi si informatii utile cu si despre plante. O echipa pregatita sa va ajuta sa va amenajati gradina de vis, dar si sa va infrumuseteze balconul cu cele mai frumoase si potrivite flori atat pentru jardiniere cat si pentru cele de interior. 

Cu ce ne ocupam?

 • comercializam plante si piatra 

 • proiectam si intretinem gradini si spatii verzi 

 • executam amenajari peisagistice

Comert cu plante si piatra: 

Principalul obiect de activitate al firmei noastre fiind comertul cu plante si piatra. Avand o suprafata de cca. 7.500 mp in care va asteptam cu produsele noastre expuse precum: plante, piatra si toate accesoriile acestora.

Amenajari peisagistice

Amenajarea unei gradini daca se realizeaza cu inspiratie si imaginatie poate sa fie considerata o arta. Imaginatia artistului trebuie sa fie corelata in mod armonios cu spatiul, dorintele clientului, bugetul acestuia, dar cel mai important cu disponibilitatea acestuia de a o pastra la fel de frumoasa chiar si dupa realizare. 

Proiectare gradini

Cu o echipa de profesionisti in acest domeniu executam lucrari de proiectare, dar si de amenajare a spatiului destinat gradinii si terasei dumneavoastra. 

Intretinere spatii verzi 

Oferim servicii de intretinere pentru gradina dumneavoastra, efectuand operatiuni de: intretinere livezi, altoire si taiere pomi fructiferi, toaletare arbori, tundere gazon si gard viu, operatiuni de fertilizare plante, etc. Putem asigura intretinerea plantelor de interior pentru sediile de firma sau hoteluri.

Sisteme de irigatie 

Acestea au un rol deosebit de important in gradina. Prin aceasta modalitate se asigura necesarul zilnic de apa fiecarei plante sau gazon. Va poate ajuta sa economisiti si timp, reusind astfel sa va ocupati de celelalte activitai de gradinarit.

 

 

Adresa NeaGarden Center

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate