Stone System

Discount fix: 10%

Reduceri Stone System

  • 10% discount pentru materialele utilizate pentru realizarea pardoselilor amprentate si decorative, microciment, beton ampretat, sistem stone spray si stone overlay

  • 10% la realizarea tencuilelilor amprentate

  • Discountul nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Stone System

Stone System s-a deschis la Cluj-Napoca in anul 2015. Pe langa asta, s-a deschis o alta filiala la Bucuresti din anul 1998. Fiind in momentul de fata o companie de succes, ocupand un loc important pe piata autohtona. Stone System face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare si Constructii, arhitectura si proiectare.

Stone System este compania care o vechime de 20 de ani si este lider pe piata din Europa in domeniul productiei de materiale utilizate pentru realizarea:

  • pardoselilor din beton amprentat 

  • suprafetelor decorate cu microciment 

  • tencuielilor decorative amprentate 

  • pardoselilor de grosime redusa 

  • pardoselilor industriale 

In momentul de fata Stone System este prezenta in fiecare regiune a Italiei, Grecia, Germania, Polonia, Finlanda si Romania. 

Prin intermediul filialei din Cluj-Napoca, ne propunem sa punem la dispozitia clientilor materiale de o calitate superioara pentru cei care doresc sa construiasca sau sa renoveze incaperile. Ne dorim ca ai nostri clienti sa ai posibilitatea de a isi realiza lucrari cu un aspect estetic deosebit, care sa fie rezistente de-a lungul anilor, dar sa fie si la preturi de producator. 

Totodata, ne dorim ca prin intermediul nostru, clientii sa beneficieze de solutii adaptabile si inovative pentru realizarea proiectelor arhitecturale sau ale designerilor pentru interioare. 

Punem la dispozitia atat a firmelor cat si a constructorilor individuali, care lucreaza cu acest gen de produse, posibilitatea de a achizitiona materie prima de calitate superioara, care sa aiba certificare CE, direct de la distribuitor, fara a fi nevoie de intermediari si de costuri suplimentare pentru import.

 

 

Adresa Stone System

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate