Woodcore

Discount fix: 5%

    Contact Woodcore

  • Persoana de contact

    Cristina Dobra
  • 0766 528 852

  • cristina.dobra@woodcore.ro

Reduceri Woodcore

  • 5% discount pentru toate produsele;

  • Nu se aplica niciun discount pentru manopera;

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Woodcore

Woodcore s-a nascut din pasiunea pentru amenajarea armonioasa a spatiilor interioare. La inceput a fost o afacere de familie, dar treptat s-a dezvoltat astfel avand acces la o retea de distribuitori cu renume global si castigand increderea partenerilor locali si internationali din categoria amenajari interioare si exterioare.  Woodcore face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare si Constructii, arhitectura si proiectare.

Woodcore raspunde cu succes tuturor cerintelor si nevoilor celor mai pretentiosi sau vizionari clienti. Mereu suntem in cautare de parchet care sa fie potrivit personalitatii clientului, dar si spatiului interior sau exterior caruia ii este dedicat. 

Pe langa gama larga de produse oferita clientilor, punem la dispozitia acestora si un parchet cu suflet si expertiza in servicii si montaj.

Fiind pe piata locala clujeana de 5 ani, suntem bucurosi sa avem ocazia sa lucram alaturi de arhitecti, dar si designeri de renume. Woodcore vine in ajutorul celor hotarati, dar si celor indecisi, atat cu sfaturi, consultanta, dar si cu produsele potrivite nevoilor, urmarind ca in final sa se creeze un spatiu in care elementele util, practic, frumos si armonios sa se imbine perfect. 

Calitate

La Woodcore in portofoliu mereu o sa gasiti doar produse premium. Asta insemnand calitate, dar si respect pentru lemn. Tinem cont atat de calitate, dar si de protejarea mediului si a padurilor, din acest motiv produsele sunt realizate in cele mai stricte conditii. 

Brandurile din portofoliu

Din admiratie pentru designul interior inovativ, dar si impecabil realizat, oferim produsele si serviciile noastre de montaj la cel mai intalt nivel de calitate. Comercializam, dar si montam parchet din lemn masiv. Suntem distribuitori al brandului Karelia si Kahrs, cei care au inventat parchetul stratificat. 

Pentru a vedea toata gama noastra de produse va invitam sa consultati catalogul nostru online. 

 

Adresa Woodcore

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate