Mobila Dalin

Discount fix: 5%

  Contact Mobila Dalin

 • 0727 805 629

 • cluj@mobiladalin.ro

 • L - V:

  10:00 - 20:00

  S - D:

  S: 10:00 - 16:00 D: Inchis

Reduceri Mobila Dalin

 • 5% discount la toate produsele.

 • Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii sau oferte din magazin.

Mai multe detalii despre Mobila Dalin

MobilaDalin este o companie romaneasca, producatoare de mobilier tapitat care activeaza pe piata din Romania incepand cu anul 1992. MobilaDalin a dezvoltat un portofoliu de produse care acopera cererea clientilor pe trei directii: canapele, scaune si paturi, alaturi de accesorii si alte produse de mobilier tapitat, o imbinare reusita intre confort, calitate si stil. 

Cu un numar de peste 300 de angajati, produsele MobilaDalin se vand astazi in aproximativ 150 de magazine din Romania, Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova. 

Designul produselor noastre reprezinta o preocupare constanta. Lucram cu profesionisti, precum designerul Mihai Grama - desemnat castigatorul premiului pentru Cel mai bun Designer de Obiect al anului 2015 in cadrul ELLE Decoration Romania Design Awards. Dezvoltam colectii inspirate din mobilierul traditional romanesc, pentru a pune in valoare valorile estetice si culturale ale diferitelor regiuni. Urmarim si tendintele de pe pietele internationale, care se reflecta in colectiile noastre de mobilier, atat coloristic cat si sub aspectul modelelor pe care le introducem in fiecare an.

Adresa Mobila Dalin

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate