Nige Impex

Discount fix: 7%

Rating: 4.5

Reduceri Nige Impex

  • discount 7% la toata gama de produse.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Nige Impex

 

Nige Impex este compania care reuseste sa aduca culoare in vietile clientilor, astfel reusind sa transforme casele in camine primitoare, precum si birourile in spatii moderne si sofisticate. Nige Impex face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare, Ferestre si usi.

Cine suntem? 

Suntem o echipa de oameni dedicati, care am reusit sa punem bazele firmei, Nige Impex, din anul 1994. Reusim sa le oferim clientilor, firmelor de constructii, designerilor si arhitectilor din Romania posibilitatea de a achizitiona produse pentru finisari interioare si exterioare. Produsele Nige Impex sunt la cel mai inalt nivel de calitate, fiind si produse care sa fie usor de aplicat, dar care sa fie rezistente in timp.

Ce facem?

Aducem culoare in vietile clientilor, carora le facem cunostinta cu lumea produselor ecologice, care au un impact scazut asupra mediului si al aplicatorului. Prin intermediul echipei noastre de arhitecti, oferim clientilor solutii originale si personalizate, astfel reusind sa multumim si cele mai exigente cerinte. Ne tratam clientii cu profesionalismul si respectul necesar increderii care ne este acordata.

De ce facem ceea ce facem?

  • Pentru ca ne place foarte mult 

  • Pentru ca suntem buni in ceea ce facem 

  • Pentru ca vrem sa ve convingem ca doar alaturi de noi descoperiti calitatea produselor!

 

 

Adresa Nige Impex

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate