Parteneri Blitz VIP din categoria Ferestre si usi din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Ferestre si usi

 

Cu totii ne dorim sa regasim in casele noastre confortul si siguranta pe care sa ne bazam toata viata. Fie ca sunteti in cautare de usi, ferestre sau parchet, partenerii Blitz VIP, va ofera posibilitatea de a conferi locuintei dumneavoastra o nota de originalitate. Produsele se realizeaza la comanda, in functie de dimensiunile de care aveti nevoie si de preferintele dumneavoastra.

 

Ai nevoie de o solutie rezistenta care sa iti protejeze casa pe termen lung? Partenerii Blitz VIP iti vin in ajutor cu cele mai rezistente ferestre  si usi din Cluj-Napoca, durabile si puse in opera corespunzatoare care sa poata indeplini cerintele specifice fiecarui proiect de constructii sau de renovare. Cu cardul Blitz VIP ai acces la reduceri, promotii si alte avantaje la 15 parteneri.  

 

Astfel avand cardul Blitz VIP, puteti accesa o gama larga de servicii si reduceri actualizate permanent. Partenerii Blitz VIP va ofera consultanta de specialitate pentru fiecare produs in parte, transport, montaj cu personal calificat a produselor alese, dar si garantie pentru orice produs sau serviciu. 


 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

 

 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Ferestre si usi din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate