Lux Line

  Contact Lux Line

 • luxlinecluj@yahoo.com

 • L - V:

  10:00 - 18:00

  S - D:

  S: 09:00 - 14:00 D: Inchis

Societatea Lux Line a fost infiintata in anul 2008 din dorinta de a oferi servicii si produse profesionale pe piata iluminatului decorativ si tehnic. Avand personal cu vechime de peste 15 ani in acest domeniu, am reusit, impreuna cu furnizorii nostri (Flos, Philips, Osram, MM Lampadari, Masiero, Metal Lux, LED-C4, Duralight, Moretti Luce, Ideal Lux, De Majo) sa satisfacem dorintele clientilor nostri de pana acum. De asemenea colaboram cu designeri si birouri de arhitectura, cu care incercam sa oferim proiecte eficiente si echilibrate, in incercarea de a multumi o multitudine de idei si gusturi. Bogata experienta in implementarea sistemelor de iluminat, impletita cu depunerea tuturor eforturilor de a oferi produse si servicii de calitate la un pret competitiv si cu dorinta permanenta de perfectionare, ne da increderea ca putem satisface pana si cel mai exigent client. In perioada sarbatorilor de iarna oferim diverse variante de iluminat ornamental si accesorii decorative.

Lux Line face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare, Corpuri iluminat, Instalatii electrice si termo-sanitare.

Adresa Lux Line

Discount
pana la:

15%

Reduceri Lux Line

 • 5% discount pt toate produsele

 • 10% discount pt produsele achizitionate peste suma de 3000 RON

 • 15% discount pt produsele achizitionate peste suma de 5000 RON

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate