Lux Line

Discount pana la: 20%

  Contact Lux Line

 • luxlinecluj@yahoo.com

 • L - V:

  10:00 - 18:00

  S - D:

  S: 09:00 - 14:00 D: Inchis

Reduceri Lux Line

 • In functie de valoarea achizitionata reducerile sunt cuprinse intre 7% - 20%;

 • Nu intra in reducere produsele aflate la promotie.

Mai multe detalii despre Lux Line

Lux Line s-a nascut in anul 2008, din dorinta de a le oferi servicii si produse profesionale pe piata iluminatului decorativ si tehnic.

Lux Line face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare, Corpuri iluminat, Instalatii electrice si termo-sanitare.

Echipa - cu o vechime de peste 15 ani in acest domeniu, a reusit impreuna cu furnizatorii (Flos, Philips, Osram, MM Lampadari, Masiero, Metal Lux, LED-C4, Duralight, Moretti Luce, Ideal Lux, De Majo) sa satisfaca si sa raspunda cerintelor de pe piata. 

Pe langa furnizori, colaboreaza si cu designeri si birouri de arhitectura. Impreuna cu acestia se ofera proiecte eficiente si echilibrate, pentru a multumi o multitudine de idei si de gusturi a clientilor.

Datorita experientei acumulate in decursul anilor in implementarea sistemelor de iluminat, care a fost impletita cu depunerea tuturor eforturilor de a oferi produse si servicii de calitate, care sa fie la un pret competitv. Avand o dorinta permanenta de perfectionare, Lux Line reuseste sa satisfaca pana si cel mai exigent client. 

In perioada sarbatorilor de iarna la Lux Line puteti gasi o gama variata de iluminat ornamental, dar si accesorii decorative.  

 

 

Adresa Lux Line

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate