Desjoyaux Piscine

Desjoyaux Piscine este lider mondial in constructia piscinelor din beton, cu o experienta de peste 50 de ani si peste 200.000 de piscine construite si instalate in toata lumea.

Succesul companiei se datoreaza celor 2 caracteristici inovative, exclusive Desjoyaux: filtrarea apei fara conducte si panourile din polipropilen reciclat amestecat cu carbonat.

Aceste 2 concepte unice, patentate Desjoyaux, fac ca piscina sa fie usor de construit si ingrijit.

Gama de servicii si produse DESJOYAUX PISCINE se adreseaza atat familiilor, cat si companiilor.

Compania DESJOYAUX detine capacitatea de a construi piscine private sau publice (aqua land-uri), in orice forma si orice dimensiune intr-un timp scurt, si care sunt foarte usor de intretinut.

Printre produsele pe care vi le punem la dispozitie se regasesc: echipamente pentru piscina (pompe de caldura, schimbatoare de caldura, sistem pentru electroliza apei, dezumidificatoare, sisteme de inot contra curent, roboti pentru curatare, prelate electrice sau manuale, acoperisuri joase si inalte si multe altele), accesorii pentru piscina (aspiratoare, teste pentru apa, plase pentru frunze, perii, termometre s.a.), saune uscate si umede, jacuzzi, substante pentru tratarea si intretinerea apei din piscina.

Desjoyaux Piscine este creatorul de posibilitati infinite in ceea ce priveste forma, dimensiunile, optiunile si echipamentele pentru o piscina ultra personalizata!

Desjoyaux Piscine face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare; Instalatii electrice si termo-sanitarel si Parteneriate online.

Adresa Desjoyaux Piscine

Discount
fix:

5%

Reduceri Desjoyaux Piscine

  • 5% discount la gama de produse La Boutique Desjoyaux.

  • Posesorii cardului Blitz VIP beneficiaza de discountul mentionat anterior, la toate comenzile on-line, cat si in showroom-ul din Bucuresti.

  • De acest discount se beneficiaza la comanda pe e-mail, cu specificarea seriei de pe spatele cardului

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate