EGLO

EGLO ROMANIA este membra a Grupului EGLO-Austria, unul dintre cei mai mari producatori de corpuri si surse de iluminat, cu reprezentante pe toate continentele. Grupul va pune la dispozitie o larga varietate de produse-aproximativ 3.000 de articole, fie pentru iluminat interior, fie pentru exterior, toate menite sa se ridice la cerintele clientilor. In Romania, compania este prezenta din anul 1996, avand in prezent un depozit de cca 3.300 mp impreuna cu un showroom de expunere in suprafata de 1.200 mp in Bucuresti si inca un showroom cu o suprafata de 500 mp in Cluj Napoca. Toate acestea, impreuna cu profesionalismul si experienta angajatilor, conduc la o afacere de succes. Valorile EGLO sunt urmatoarele: spirit intreprinzator, pasiune si dedicatie. In acest sens, compania a elaborat un motto care reflecta toate caracteristicile sale – LIFE IS LIGHT.

Eglo face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare, Corpuri iluminat si Instalatii electrice si termo-sanitare.

Adresa EGLO

Discount
pana la:

20%

Reduceri EGLO

  • Discount fix de 5% la orice achizitie.

  • Discount de 15% la achizitiile de peste 3000 RON.

  • Discount de 10% la achizitiile de peste 1500 RON.

  • Discount fix de 20% la achizitiile de peste 6000 RON.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate