Parteneri Blitz VIP din categoria Restaurante si bistrouri din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Restaurante si bistrouri

Esti in cautarea unui local pentru a bea un vin bun sau pentru a cina? Alege dintre cei mai buni. Avand cardul Blitz VIP beneficiezi de reduceri la 60 de restaurante si bistrouri din Cluj-Napoca, pentru a putea face cea mai buna alegere. Gaseste locul perfect pentru o zi petrecuta alaturi de cei dragi.

 

Astfel nu ezita sa rezervi o masa la partenerii Blitz VIP. Degusta ceva la bistrouri, ia pranzul intr-un local cu specific romanesc sau iesi la cina intr-unul dintre cele mai extravagante restaurante din Cluj-Napoca. Toate acestea sunt posibile si fara sa cheltui prea mult. 

 

Cu cardul Blitz VIP beneficiezi de o multitudine de avantaje la restaurante si bistrouri. Ai acces la reduceri, promotii si chiar sa primesti o sticla de sampanie daca alegi sa iti serbezi ziua de nastere la partenerii Blitz VIP. Asa ca daca va doriti o seara intr-o nota relaxanta, dar cu mancare si servire impecabila partenerii Blitz VIP sunt alegerea ideala. 


 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Restaurante si bistrouri din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate