Casa Maramureseana

Discount fix: 10%

Reduceri Casa Maramureseana

  • Discount procentual fix de 10% valabil pentru toate produsele.

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

  • Reducerea cu un singur card blitz vip se ofera la o masa de maximum 10 persoane.

Mai multe detalii despre Casa Maramureseana

Se spune ca orasul Cluj este inima Transilvaniei, dar am putea marturisi, cu siguranta, ca Maramuresul este o zona care respecta traditiile si obieceiurile cu desavarsire si in ziua de astazi. Cei care isi doresc sa deguste cate un pic din sufletul Maramuresului pot oricand sa se opreasca la noi, la Casa Maramureseana.

Noi ne primim musafirii cu drag si veselie, fiind osapatati asa cum trebuie intr-un decor asemanator vremurilor de demult, ce aminteste de frumustetea romaneasca. Ii cinstim cu platouri traditionale, la super sau ciorbe, griluri sau deserturi. Ni s-a dus zvonul ca facem bucate delicioase si peste granitele tarii. Pentru noi maramuresenii, este pacat mare cand un om este flamand, asa ca noi, gazdele tale vom fi intotdeauna aici sa avem grija sa iti umplem farfuria de fiecare data cand iti e foame. 

Daca treci pe la noi, nu uita sa iti aduci pofta de mancare cu tine, altfel daca ne refuzi ne vom simti tare jigniti.Nu mai sta pe ganduri si fa-ti rezervare la noi pentru a fi sigur ca ai o masa diponibila.  Te asteptam zi de zi sa gusti din bunatatile noastre in intervalul orar 09:00-23:00.  

Noi iti putem fi alaturi si la evenimentele speciale din viata ta, de aceea servim in regim de catering. Daca timpul nu iti permite timpul, poti sa ne suni, iar maramuresenii tai isi vor pregati pachetul, iar tu doar trebuie sa vii sa-l ridici. 

Meniul nostru este afisat pe site-ul nostru, acolo poti sa tragi cu ochiul pentru a vizualiza ce contine. Tototata, sunt incluse si alte detalii. Suntem activi si pe facebook pentru ca ne dorim sa fim mai aproape de voi si sa fiti la curent cu tot ceea ce se intampla la noi. 

Casa Maramuresana face parte din categoria Restaurante si bistrouri.

Adresa Casa Maramureseana

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate