Shanghai

Discount fix: 10%

Reduceri Shanghai

  • Discount procentual fix 10% la preparatele servite la restaurantul Shanghai de pe Calea Turzii, nr 42.

  • Nu se ofera discount la bauturi.

  • Nu se ofera discount la livrare.

  • Nu se ofera discount la meniuri (meniul zilei, meniu junior etc.)

Mai multe detalii despre Shanghai

Noi suntem restaurantul Shanghai si suntem in Cluj inca din luna aprilie, 1998. Echipa noastra este formata din trei asociati, mai exact doi romani si un chinez. Inca de la inceptutul activitatii noastre ne-am dorit sa oferim clientilor nostri preparate si servicii la cel mai inalt nivel, acompaniata de o atmosfera cat mai placuta.

Intotdeauna ne-am dorit sa respectam cerintele clientilor nostri, de aceea ne-am dorit sa fim si mai harnici si mai atenti la nevoile acestora. Lucru care poate fi consemnat de clientii nostri, dar poti afla parerile lor chiar pe site-ul nostru, in zona de review-uri. Tot pe site-ul nostru, vei gasi disponibil meniul nostru si gama noastra variata de produse. Totodata, ai oportunitatea de a te bucura de oferte, cum ar fi produse la 17 lei, dar si de meniul zilei. Daca iti doresti sa iti serbezi ziua la noi, iti oferim o invitatie valabila pentru 2-4 persoane si beneficiati de o reducere de 50% din pretul a maxim 4 feluri principale consumate la resstaurant.

Asa ca, ce mai astepti? Te asteptam pe Calea Turzii, nr. 42. Suna cat mai repede sa faci rezervare pentru a fi sigur ca ai o masa disponibila la numarul de telefon: 0264 442 027. Daca nu poti ajunge nu iti face griji, intra pe site-ul nostru si iti poti comanda online produsele si aceastea vin direct la tine acasa intr-un timp cat mai scurt.

Fii alaturi de noi zilnic pe retelele de socializare pentru a afla ultimele noastre noutati. 

Shanghai face parte din categoria Restaurante si bistrouri

Adresa Shanghai

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate