Olivo Caffe & Bistro

Discount fix: 10%

Reduceri Olivo Caffe & Bistro

  • 10% reducere

Mai multe detalii despre Olivo Caffe & Bistro

Ne intalnim dimineata pentru cafea. Cafea de origine si combinatii sofisticate pentru micul dejun. La Olivo, pe langa sortimentele deosebite de cafea, veti gasi arome nemaiintalnite pentru ca stim sa le punem in evidenta prin aproape toate metodele de preparare cunoscute in lume. Totul ca sa va bucurati de gustul autentic si pentru a gasi impreuna cele mai echilibrate si sofisticate combinatii. Exact pe gustul dumneavoastra.

La pranz luam masa impreuna. Va asteptam cu aceleasi standarde cu care v-am obisnuit si la cafea. Arome intense, combinatii simple si de efect. Puteti sa va bucurati de ele alaturi de partenerul dvs. de afaceri, alaturi de revista preferata sau poate alaturi de ziarul online pe care-l cititi de pe tableta. Pentru ca timpul dvs. e important pentru noi, ne asiguram ca totul se desfasoara cu rapiditate si cu o eleganta deosebita.

Spre seara ne vedem la un vin. Pentru ca serile cele mai reusite se afla mereu in combinatie cu aceasta licoare a zeilor, va asteptam cu o selectie de vinuri care o sa va apropie gusturile de perfectiunea divinitatii. Alaturi de prieteni, oameni dragi si iubiti va asteptam cu ritmuri de jazz.

Let's write a story together. Like good old Sinatra would say, the best is yet to come.

Adresa Olivo Caffe & Bistro

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate