Restaurant Rawdia

Discount fix: 10%

Reduceri Restaurant Rawdia

  • 10% discount la orice, cu exceptia Meniul Zilei;

Mai multe detalii despre Restaurant Rawdia

Rawdia este un restaurant si in acelasi timp un magazin vegan si raw-vegan, unde iti sunt puse la dispozitie atat preparate si ingrediente raw-vegane, cat si prieteni care impart acelasi stil de viata viata sanatos si curat. Aici vei gasi mancaruri care sunt realizate 100% din plante si fructele lor, seminte care sunt preparate si nepreparate termic. Folosim doar indulcitori naturali cum ar fi mierea, datorita proprietăților sale curative si siropul de agave. In cazul in care ai o preferinta pentru una dintre acestea te rugam sa ne anunti din timp. 

Cum a pornit ideea rawdia? Mai exact din dorinta de a avea un restaurant plin de produse sănătoase cu un aport nutritional echilibrat, de gust bun si ademenitor al preparatelor vegane si raw vegane.

Ce promit preparatele Rawdia?

  • Reprezinta o varianta alternativa la mancarurile traditionale

  • Corespunde cu cerintele alimentare ale persoanele care au un stil de viata vegan

  • Ajuta la scaderea in greutate prin meniul Slim

  • Sustine detoxifierea organismului

  • Include dulciuri naturale fara utilizarea zaharului 

Aici te asteapta un personal plin de viata care isi doreste sa calatoreasca prin aceasta aventura culinara raw vegana alaturi de tine. 

Pentru ca Rawdia isi doreste sa reusesti sa te hranesti mereu din produse raw vegane iti propune un abonament prin care sa beneficiezi lunar sau saptamanal de produsele lor. Meniul poate contine un fel principal si băuturi delicioase. Mai multe informatii vei putea afla daca vei intra pe site-ul lor in legatura cu preturile si  transportul.


Restaurantul Rawdia face parte din categoria Restaurante si bistrouri.

Adresa Restaurant Rawdia

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate