Los Toreros

Discount fix: 10%

  Contact Los Toreros

 • 0755 050 551

 • office@lostoreros.ro

 • L - V:

  10:00 - 23:00

  S - D:

  12:00 - 23:00

Reduceri Los Toreros

 • 10% discount se acorda pentru toate preparatele, bauturile din meniu cu exceptia Meniului Zilei.

 • Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii oferite de Los Toreros.

 • Reducerea se ofera doar posesorului de card BLITZ VIP.

Mai multe detalii despre Los Toreros

Daca te consideri un gurmand in adevaratul sens al cuvantului, atunci sigur ai auzit si ai gustat tot ceea ce inseamna bucataria spaniola si care sunt principalele ingrediente care stau la baza mancarurilor cu specific iberic.

Prin urmare, trebuie sa fi savurat pana acum delicioasa si celebra Paella, una dintre cele mai cunoscute mancaruri traditionale ale Valenciei. 

In cazul in care nu ai avut oportunitatea, noi te invitam la Los Toreros. Locatia perfecta unde poti face o mica calatorie pana in frumoasa Spanie. Noi te vom rasfata cu tot ceea ce inseamna un meniu traditional spaniol, cum ar fi: caracatita la cuptor,  midii mediteraneene, creveti Pil-Pil, tocana spaniola de fasole cu jamon si chorizo sau crema catalana si multe multe altele. 

Speram ca una dintre preparatele noastre ti-a facut cu ochiul pana acum si ca  ne vei face o vizita cat mai repede cu putinta. Personalul nostru va avea grija de tine si iti va oferi o experienta de neuitat, iar bucatarii nostri vor reda gustul savuros in farfuria ta. Daca iti doresti sa afli mai multe detalii despre noi, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul nostru. Tot acolo este inclus un formular in care poti sa iti faci o rezervare sau poti sa suni la numarul de telefon afisat. Avem si un Blog unde poti afla mai multe informatii despre mancarea traditionala si Spania. 

Noi te asteptam pe Strada Barbu Stefanescu Delavrancea, nr.6, in fiecare zi, de luni pana vineri in intervalul orar 10:00-23:00 si in weekend, in intervalul orar 12:00-23:00.  Los Toreros face parte din categoriaRestaurante si bistrouri.

 

Adresa Los Toreros

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate