25th Downtown Flavours

Tarife Preferentiale

  Contact 25th Downtown Flavours

 • Persoana de contact

  Grindean Ozana Larisa
 • 0724201291

 • dine@25th.ro

 • L - V:

  L-J: 10:00- 00:00 V: 10:00 - 02:00

  S - D:

  S: 10:00 - 02:00 D: 10:00 - 00:00

Reduceri 25th Downtown Flavours

 • La orice comanda din meniul de gastronomie, posesorii de card Blitz VIP vor primi un desert la alegere.

 • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre 25th Downtown Flavours

         Un obiect, o locatie sau un moment pot spune o poveste pe cinste. Este vorba de sentimentul pe care ti-l ofera, semnificatia aparte pe care o are si de valoare pe care omul i-l poate conferi. Acelasi lucru il putem spune si despre 25th Dowmntown Flavours care are o poveste aparte si care iti ofera un vibe pozitiv inca de la intrare si anume: faptul ca esti bine primit. Pe langa mancarea unui restaurant confortul sau estetica locului trebuie sa fie prioritare in ceea ce priveste locul in care vii sa te relaxezi si savurezi ceva delicios. 

Cum a inceput povestea 25 Downtown Flavours? Povestea a inceput cu o pasiune pentru gastronomie. Aici vei gasi orice este de actualitate care sunt gatite ireprosabil de bucatari de exceptie care ti-ai dori sa ii ai ca prieteni. Acestia pun bazele  unui meniu pentru orice buzunar, preturile fiind accesibile si usor abordabil de gurmanzi si pofticiosii. 

Fii atent cum asociezi vinul cu anumite preparate culinare, acest lucru conteaza mai mult decat vinul ales in sine. Pentru noi echipa este cea mai importanta, ea este  care da suflu restaurantului nostru si care a pus, de fapt, bazele acesi idei si acestui meniu divesificat.

Avem o locatie faina, bucatari cu exprienta si un meniu plin de bunatati. Asa ca noi te asteptam zi de zi, de la 10 pana la 00:00 sa te servim cu cele mai bune mancaruri si sa te dam pe spate. Daca vrei sa vezi ce mai facem si sa vezi ce farfurii mai facem intra pe facebook ul nostru. 

25th Downtown Flavours face parte din categoria Restaurante si bistrouri

Adresa 25th Downtown Flavours

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate