JOGO Cafe

Discount fix: 10%

  Contact JOGO Cafe

 • 0723 119 489

 • jogocafe@yahoo.com

 • L - V:

  08:00 - 21:00

  S - D:

  S: 09:00 - 20:00 D: Inchis

Reduceri JOGO Cafe

 • Discount de 10% pentru toate bauturile pe baza de cafea si sandwich-uri.

 • *Discounturile nu se cumuleaza.

Mai multe detalii despre JOGO Cafe

Jogo Cafe este localul care ii intampina pe toti cu un aer proaspat de vacanta, dar si cu o aroma exotica de cafea. Aici vei observa un design fresh, european care are accente braziliene. JOGO face parte din categoria Ceainarii, cafenele si vinoteci si Restaurante si bistrouri.

Te invitam sa iti petreci diminetile la noi. Iti oferim posibilitatea de a alege intre jogoniho cu ciocolata si alune caramelizate, fursecuri cu cocos sau cheesecake-ul casei cu biscuiti oreo. Te asteptam cu toate aceste delicii care sa te duca cu gandul la dimineti departe. 

Sau fie alegi sa iti petreci lunch-ul in compania noastra. Te invitam sa te bucuri de preparatele noastre cu putine calorii. Poti alege intre o quesadilla originala sau un beefburger homemade. In cazul in care este in graba, iti oferim posibilitatea de a alege intre cele 4 sortimente de wrap-uri, toate acestea fiind fresh si facute din ingrediente naturale. 

Ia-ti si tu o mica "vacansao" zi de zi si permite-ti sa visezi!

 

 

Adresa JOGO Cafe

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate