Parteneri Blitz VIP din categoria Ceainarii, cafenele, vinoteci, liquor stores din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Ceainarii, cafenele, vinoteci

 

Cand nu concepi sa iti incepi ziua fara o cana mare de cafea sau ceai, fie sa iti inchei ziua cu un pahar de vin si nu sti ce local sa alegi, partenerii nostri Blitz VIP te asteapta sa iti serveasca cafea,ceaiuri si vinuri de specialitate intr-un ambient prietenos si placut.

 

Sau daca iubiti mancarea, adorati cafeaua si aveti o pasiune pentru vinuri,  va doriti cu siguranta sa gasiti un loc placut si cochet in care sa le gasiti pe toate. Noi avem solutia, avem o lista cu 20 de parteneri Blitz VIP din care ii poti alege pe cei mai cunoscuti in materie de ceainarii, cafenele, vinoteci din Cluj-Napoca. 

 

Avand si cardul Blitz VIP beneficiezi de oferte numeroase si reduceri consistente la partenerii nostri Blitz VIP. Fie ca iti doresti un eveniment privat sau o seara linistita alaturi de prietenii tai, te ajutam sa iti gasesti locul potrivit. 

 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Ceainarii, cafenele, vinoteci, liquor stores din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate