Sucul Viu

Discount fix: 15%

Reduceri Sucul Viu

  • Discount-ul de 15% la pachete se aplica exclusiv online;

  • Pentru a beneficia de acest discount aveti nevoie de codul de acces. Acesta il puteti gasi in newsletterul trimis saptamanal comunitatii Blitz VIP.

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Sucul Viu

Sucul Viu: O combinatie fantastica intre fructe si legume, sanatate si deliciu. Facem cu drag sucuri si bauturi naturale, proaspete.

Am ales ingredientele, sticlele si toata aparatura folosita cu iubire, la fel cum am facut si pentru noi, iar rezultatele nu s-au facut asteptate. Oamenii apreciaza calitatea, de aceea cei peste 10000 de oameni care au incercat produsele ne recomanda si prietenilor sau familiei.

Din dorinta de a oferi un produs foarte bun, ambalat in mod corespunzator, astfel incat micronutrientii sa se pastreze o perioada cat mai lunga (adica 2 zile, pentru ca atat au garantie sucurile noastre), nu folosim alti aditivi, nu pasteurizam, ci doar imbuteliem ceea ce iese in mod natural din produsele organice pe care le folosim.

Sucul Viu face parte din categoria Ceainarii, cafenele, vinoteci.

Adresa Sucul Viu

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate