Sucul Viu

Discount fix: 15%

Rating: 5.0

Reduceri Sucul Viu

  • Discount-ul de 15% la pachete se aplica exclusiv online;

  • Pentru a beneficia de acest discount aveti nevoie de codul de acces. Acesta il puteti gasi in newsletterul trimis saptamanal comunitatii Blitz VIP.

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Sucul Viu

Sucul Viu: O combinatie fantastica intre fructe si legume, sanatate si deliciu. Facem cu drag sucuri si bauturi naturale, proaspete. Sucul Viu face parte din categoria Ceainarii, cafenele, vinoteci.

Sucul Viu s-a nascut din dorinta de a avea acces la sucuri proaspete, 100% naturale, care sa fie bogate in micronutrienti, oricand si oriunde. 

La inceput am facut sucuri pentru noi, pentru a acoperi acele lipsuri create de lipsa timpului, astfel incat sa avem parte de mese regulate, sa scapam de stresul zilnic. Ne doream sa consumam alimente care contin vitaminele si mineralele de care corpul nostru are nevoie zilnic. Astfel, am creat aceste sucuri, pe care le-am consumat zilnic si am observat diferente majore la nivelul energiei. Ni s-au imbunatatit treptat si digestia si starea de spirit. 

Ne-am dorit sa oferim un produs foarte bun, care sa fie ambalat in mod corespunzator, pentru a se putea pastra micronutrientii pe o perioada cat mai lunga, si mai exact de 2 zile. Aceasta fiind si perioada de valabilitate pentru sucurile noastre. 

Procedeul pentru sucurile noastre:

  • nu folosim alti aditivi, 

  • nu pasteurizam, 

  • imbuteliem ceea ce iese din produsele organice

Toate ingredientele, sticlele si aparatura au fost alese si folosite cu iubire. Astfel, rezultatele nu au durat sa apara. Avem parte de peste 10.000 de oameni care ne apreciaza sucurile si care ne recomanda mai departe prietenilor si familiei. 

 

Adresa Sucul Viu

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate