Pizza Acrobatica

Discount fix: 10%

  Contact Pizza Acrobatica

 • 0733 247 449

 • contact@acrobatica.ro

 • L - V:

  10:00 - 23:00

  S - D:

  S: 12:00 - 23:00 D: 13:00 - 23:00

Reduceri Pizza Acrobatica

 • 10% discount la toate produsele de luni pana vineri;

 • *Ofertele nu se cumuleaza intre ele;

 • *Meniul zilei nu beneficiaza de discount;

 • Discount-ul nu se aplica la livrare sau ridicare, doar in locatie.

Mai multe detalii despre Pizza Acrobatica

Ne numim pizza Acrobatica si in cazul in care te intrebi care-i povestea noastra iti spunem imediat. Totul a inceput cand ne-am dorit sa oferim ceva inedit pe piata din Cluj Napoca fata de concurentii nostri: sa realizam o pizza cu savoare si prospetime intr-un mod spectacular si nemaipomenit. Lucru pe care reusim sa-l realizam cu ajutorul lui Lucian Stoian care face diverse acrobatii cu aluatul de pizza, fiind chiar invitat la Qatar International Food Festival 2015.  De asemenea, am obtinut premul 1 la Concursul Natioanal de Pizza Cluj Napoca 2014 si marele premiu la Concursul International de Pizza Bucuresti 2015. 


Cum reusim sa facem o pizza identica cu cea de pe meleagurile italienesti? Folosim aceeasi tehnica ca cea din Italia, si anume: tehnica invartirii aluatului de catre pizzarii napoletani. Astfel, aluatul devine intins uniform si nu contine umezeala. Ca racoritoare am ales pentru gama Pepsi si pentru bere: gama Staropramen, cu Stella Artois, Leffe. Franziskaner, Bergenbier. 

Incet, incet am devenit marca inregistrata Pizza Acrobatica si ne-am mutat mai aproape de centru orasului Cluj Napoca, pe strada Avram Iancu, nr.13, la colt cu strada Universitatii, in zona cu Facultatea de Drept, spre Piata Cipariu. 


Ne gasesti si pe Strada Piezisa, nr.22, in zona Hasdeu, pe aceeasi parte cu London Club, imediat dupa fosta Crema&El Comandate. Diferenta o face prin capacitatea mult mai mare - cea de 60 de locuri, ceea ce il face potrivit pentru organizarea diverselor evenimente speciale.  In plus, contine un meniu mult mai diverificat care cuprinde: oferte de mic dejun, business&student lunch, cocktails. 

Daca nu poti ajunge la noi nu iti face griji. Poti intra pe site-ul nostru sa vizualizezi meniul nostru, iar livrarea este gratuita daca comanzi de peste 30 de lei la distante de maxim 4.5 de km fata de adresa noastra. Asa ca ce mai astepti? Fa-ne o vizita, dar nu uita sa faci o rezervare pentru a fi sigur ca vei prinde o masa libera. 


Pizza Acrobatica face parte din categoria Restaurante si bistrouri.

Adresa Pizza Acrobatica

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate