Burger House

Discount fix: 10%

  Contact Burger House

 • 0799 867 899

 • burgerhouseexpressdelivery15@gmail.com

 • L - V:

  11:00 - 23:00

  S - D:

  11:00 - 23:00

Reduceri Burger House

 • 10% discount pentru toate preparatele cu exceptia celor aflate deja in oferta.

 • *Lunch menu nu beneficiaza de discount.

Mai multe detalii despre Burger House

Noi suntem Burger House si ghici ce? Suntem fani ai burgerilor adevarati, de aceea ne dorim ca tu sa te bucuri de un gustul lor unic si inconfundabil. Cum putem face noi acest lucru? Eii bine, suntem adevarati cunoscatori ai burgerilor, plimbandu-ne in numeroase colturi ale lumii si incercand diverse sortimente. Astfel, am ajuns sa cunoastem si sa preluam din retetele traditionale. 


Produsele noastre sunt facute cu carne proaspata si 100% din vita, creand astfel un burger care sa respecte standardele inalte de calitate. Noi iti punem ceva mai mult decat o simpla bucata de carne stramtorata intr-o chifla.

La noi vei gasi totul fresh si sanatos pentru ca intotdeauna aprovizionam bucataria noastra zilnica cu ingrediente proaspete, colaborand cu cei mai top furnizori. Carnea o preparam chiar noi, o tocam si adaugam cateva condimente pentru gust, fara conservati si E-uri. Iar cand comanzi de la noi, mancarea este pregatita atunci pentru a fi proaspata pentru tine in doar 7 minute, incluzand pana in 10 ingrediente. Datorita faptului ca noi credem in natura si in protejarea acesteia, pentru fiecare burger achizitonat, noi donam 1 leu pentru plantarea copacilor. 


Speram ca te-am convins sa tragi o fuga pe la noi sa ne gusti preparatele, prin urmare echipa noastra te asteapta sa te serveasca cu delicatesele noastre si sa iti ofere o experienta de neuitat.

Locatiile noastre sunt urmatoarele:

 • Burger House Matei Corin pe strada Matei Corvin, nr.2 
 • Burger House Steak&More pe strada Emil Iasc, nr.15

 

In cazul in care nu poti ajunge la noi, poti comanda oricand la orice ora, iar aceasta va ajunge direct la tine. Meniul nostru este afisat pe site. Daca vrei sa fii alaturi de noi poti sa ne urmaresti pe instagram si facebook. 


Burger House face parte din categoria Restaurante si bistrouri.


Adresa Burger House

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate