Casa veche

Discount fix: 10%

  Contact Casa veche

 • Persoana de contact

  Pop Claudiu
 • 0364155476

  0731084864

 • L - V:

  09:00 - 23:00

  S - D:

  S: 10.00 - 24.00, D:10.00 - 23.00

Reduceri Casa veche

 • 10% discount pentru meniul a la carte;

 • Meniul zilei nu beneficiaza de discount.

 • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Casa veche

Ce poate fi mai frumos decat sa iti sorbi cafeaua intr-o locatie splendida dis de dimineata alaturi de persoana iubita sau chiar la o barfa cu prietena cea mai buna.

Restaurantul Casa Veche este situat in centrul Clujului, avand o priveliste deosebita si este laudat ca fiind locatia ideala care reuseste sa combine intr-un mod uluitor mancarea, ambianta si evenimentele gazduite. 

Meniul lor este divers, dar se concetreaza in special pe mancaruri traditionale romanesti. Intr-un spirit boem te poti delecta cu cele mai bune preparate, fiind realizate de bucatari de exceptie cu un background solid in ceea ce priveste arta culinara. Ingredientele sunt selectate cu grija, deoarece este o conditie foarte importanta pentru prepararea mancarii. Prospetimea ingredientelor asigura intotdeauna savoare si gust preparatelor. Daca esti prea curios sa vezi meniul, poti intra pe site-ul lor sa vezi lista lor de preparate. 

Atmosfera asigurata de personalul lor este una incantatoare, oferindu-ti o experienta de neuitat, fiind oricand la dispozitia ta. Speram ca am reusit sa iti cream o imagine in minte asupra acestui loc, dar ce ar fi daca ai vedea acest loc cu proprii tai ochi. Ei te asteapta zi de zi pe strada Vasile Goldis, nr.2 si abia asteapta sa te cunoasca. Nu uita sa faci rezervare pentru a putea fi sigur ca ai o masa. In cazul in care nu ai timp suficient sau esti pe graba, ai posibilitatea sa ridici pachetul si sa savurezi mancarea la tine acasa.


Casa veche face parte din categoria Restaurante si bistrouri.

Adresa Casa veche

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate