Nobori

Discount fix: 10%

  Contact Nobori

 • Persoana de contact

  Irina Gaspar
 • 0740 190 220

 • L - V:

  11.00-22.00

  S - D:

  12.00-22.00

Reduceri Nobori

 • 10% discount la meniul a la carte, de mancare.

 • Nu se aplica la bauturi, oferte speciale, nici la delivery.

Mai multe detalii despre Nobori

Esti pasionat de cultura japoneza? Atunci ai nimerit la sectiunea potrivita! Restaurantul NOBORI este gata sa iti satisfaca dorintele culinare in ceea ce priveste mancarea japoneza. Noi am incercat sa trecem peste aceasta distanta si sa aducem Japonia chiar in inima Transilvaniei. Astfel, am reconfigurat tot ceea ce inseamna atmosfera nipona, sub diferite forme. 


Detinem un spatiu destul de mare care este atat indoor, dar si outdoor care are o terasa cu trecere cu o semnificatie simbolica

tipica din Japonia. Locatia poate fi potrivita pentru organizarea zilelor speciale din viata ta, avand capacitatea de 70 persoane - indoor si 70 de locuri disponibile pe terasa. Este dedicat pentru mese festive, mese de business, reuniuni, aniversari, conferinte, prezentari si alte evenimene private. 


Daca nu poti ajunge la restaurantul nostru, nu iti face griji! Acum ai acces la NOBORI Delivery, iar comanda ta va veni imediat. De asemenea, va putem oferi servicii de catering pentru evenimente, precum: mese corporate, nunti, botezuri, petreceri private, prezentari, conferinte, lansari si inaugurari, cocktail-uri si multe altele. 

Speram ca te-am facut curios si ca o sa ne faci o vizita cat mai repede cu putinta si vei degusta din delicioasele noastre preparate. Personalul nostru este aici pentru tine pentru a te servi si a-ti oferi o experienta unica in ceea ce priveste bucataria japoneza. Noi suntem activi si pe retelele de socializare: facebook si instagram, pentru a fi alaturi de tine si pentru a vedea ultimele noutati in materie de mancare sau cultura japoneza. 


Noi te asteptam in fiecare zi, de luni pana vineri, in intervalul orar 11:00-12:00 si sambata si duminica, in intervalul orar 12:00-22:00.  Restaurantul nostru este situat pe strada Plopilor, nr.62. 


Restaurantul NOBORI face parte din categoria Restaurante si Bistrouri.

Adresa Nobori

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate