Inori

Discount fix: 10%

Rating: 4.5

  Contact Inori

 • Persoana de contact

  Irina Gaspar
 • 0749 066 190

 • L - V:

  11.00-22.00

  S - D:

  12.00-22.00

Reduceri Inori

 • 10% discount la meniul a la carte, de mancare;

 • discountul nu se aplica la bauturi, oferte speciale, nici la delivery.

Mai multe detalii despre Inori

Noi suntem restaurantul Inori si suntem aici sa iti satisfacem curiozitatile japoneze. Iti oferim un meniu diversificat cu preparate specifice din Japonia. Acestea sunt concepute  la gratar sau plite pentru a-ti oferi senzatia ca esti chiar in unul din restaurantele japoneze. Gustul incomparabil  de robata sau teppanyaki te va face sa devii clientul nostru fidel. Nu mai spunem de ramen, care este servit in cantitati generoase si care poate fi incercat intr-o multitudinte de sortimente. Suntem laudati pentru taieteii nostri care sunt facuti de la A la Z in bucataria noastra. In meniul nostru, veti gasi, desigur, si cunoscutul sushi de toate sortimentele. Nu mai spunem de carnurile noastre care au un gust special datorita bucatarilor nostri priceputi. 

Personalul nostru este unul format doar din persoane cu o vasta experienta in ceea ce priveste artele gatitului. De asemenea, ne dorim ca tu sa ai parte de o atmosfera minunata, de aceea suntem aici pentru a-ti indeplini orice dorinta si sa iti asiguram o experienta de neuitat.

Daca esti deja curios ce contine meniul nostru ei bine, pe site-ul nostru il vei gasi disponibil cu toate detaliile. Ce mai astepti? Noi suntem disponibili pentru tine de luni pana duminica pe strada Ioan Ratiu, nr. 10, langa scoala Bob. Nu uita sa faci rezervare pentru a fi sigur ca ai o masa disponibila. 

Noi vrem sa fim alaturi de tine oricand, astfel incat suntem activi pe retelele de socializare unde postam, in mod continuu, ultimele noutati sau poze cu delicatesele noastre. 

Restaurantul Inori face parte din categoria Restaurante si bistrouri.

 

Adresa Inori

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate