Cimbru

Discount fix: 5%

  Contact Cimbru

 • 0732 043 710

 • L - V:

  L: INCHIS; M - S: 12:00 - 15:00/ 19:00 - 23:00

  S - D:

  D: INCHIS

Reduceri Cimbru

 • 5% discount la nota de plata;

Mai multe detalii despre Cimbru

Vreti sa aflati povestea Cimbru Restaurant sau cum ne place noua sa spunem Acasa la Cimbru. Ei bine, visul nostru a fost sa ducem povestea gatitului cu gust mai departe. Prin urmare, ne-am indeplinit acest vis in octombrie 2018. In aceasta locatie, servim la pranz bunatatile de truck, iar seara vrem sa va surprindem, astfel ne lasam imaginatia sa creeze un meniu nou, adaptat in functie de sezonalitate, de ceea ce ne face cu ochiul si de inspiratie. 

Care este povestea noastra? Ne-am nascut umbland pe drumuri si din dorinta de a aduce preparate pe care le indragiti oriunde va doriti. Acest concept a inceput cand am decis sa batem tara in lung si in lat cu un foodtruck  colorat pe care l-am botezat Cimbru. Sub amprenta creativa a lui Kero, Cimbru a devenit cel mai cautat verde de la orice festival din Romania. 

Aceasta tipologie de bucatarie se intituleaza Author Cuisine si reprezinta pentru noi posibilitatea sa relevam noi gusturi, iar pentru voi sa gustati senzatii noi culinare. 

Fiecare lucru din restaurantul nostru face parte din sufletul nostru, acesta fiind amenjat de noi si de familia noastra. Chiar multe lucruri le-am adus de la noi de acasa sau de la casa bunicilor nostri: folosim sticle de lapte vechi pe post de carafe cu apa si avem o masa pe care am construit-o din lemne reciclate din casa lui Emil Isac.

Vrem un pic sa ne laudam cu reusitele noastre, cum ar fi: ca am fost cei mai buni la Streed Food Festival Romania, motiv pentru care ne-ati trimis la Berlin la competitia europeana a food truck-urilor, de unde ne-am intors cu o mare victorie. 

Daca va doriti un pic de verde in viata voastra puteti apela la noi oricand  fie daca vreti sa ii serviti pe inviatii vostrii sau sa treceti pe la noi pe acasa. Noi asteptam cu sufletul la gura telefonul vostru. 


Cimbru face parte din categoria Restaurante si bistrouri. 

Adresa Cimbru

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate