Fiesta Cubana

Discount fix: 20%

Rating: 5.0

Reduceri Fiesta Cubana

 • 20% discount din abonamentul lunar;

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Fiesta Cubana

 

Scoala de dans Fiesta Cubana Cluj, a fost infiintata in noiembrie 2010 in colaborare cu Napoca Dance. La inceput nu aveam neaparat o denumire, asa ca ne spuneam Salsa Cubana Cluj. Fiesta Cubana face parte din categoria Activitati recreative si distractive (timp liber).

La inceput am hotarat sa facem un curs de initiere in dansuri cubaneze pentru posibili iubitori ai acestui stil de dans. Am inceput sa dansam acest tip de dans din dorinta de a gusta salsa in forma ei cea mai traditionala, asa cum este dansata in Cuba. 

De atunci suntem singurii care fac aceste cursuri de dans din Cluj-Napoca. Suntem pasionati de salsa cubana deoarece este un dans liber  plin de veselie, care ne duce cu gandul la mare, soare si caldura. 

Prima intalnire pe care am avut-o cu salsa cubana a fost in ianuarie 2009. Am facut cunostinta cu acest tip de dans cu ajutorul lui Miltos (Grecia). Acesta era instructorul la un curs de initiere in lumea salsa cubana. O prima intalnire cu acest dans a fost suficient pentru a ne infecta cu microbul a lo cubano. De atunci am continuat sa ne documentam si sa aprofundam cunostintele intr-ale cubano. 

Astfel va invitam pe toti sa dansati salsa cubana pentru a avea tot timpul soarele in suflet, iar fiecare zi va fi o petrecere!

CUI SE ADRESEAZA CURSURILE DE DANS ORAGANIZATE DE FIESTA CUBANA?

 • celor care doresc sa invete acest stil de dans, dar nu cred ca abilitatile ii ajuta sa danseze confortabil oricand si cu oricine.

 • se adreseaza acelora care se afla la un nivel avansat al stilului si doresc sa  isi perfectioneze si/sau sa-si imbunateasca tehnica si miscarile de dans.

        Va asteptam la cursurile de dans pentru incepatori, Salsa Cubana, unde veti avea posibilitatea sa invatati si sa intelegeti elementele de baza ale stilului cubano. Cu ajutotur acestui curs veti asimila miscarile de baza si o sa fiti pregatiti pentru a trece la nivelul urmator.

SALSA CLUJ, CURSUL DE DANS PENTRU INCEPATORI:

La cursul de dans pentru incepatori ii asteptam pe toti cei care nu au mai dansat acest tip de dans si sunt dornici de a il invata. 

La cursul de salsa pentru incepatori vom dansa:

 • salsa cubana

 • merengue 

 • bachata

La cursul de salsa pentru incepatori veti invata

 • pasii de baza de salsa

 • intoareri dreapta/stanga 

 • basic leading / following 

 • figuri de baza in salsa cubana

Dupa finalizarea acestui curs se trece automat la urmatorul nivel si anume la cursul intermediar.  

Ii asteptam pe toti cei care sunt dornici sa guste din aroma exotica a Cubei la cursurile noastre de Salsa din Cluj-Napoca. Aici se va dansa salsa ca la ea acasa in Havana. Sunteti asteptati la un nou Curs de dans pentru incepatori marca Fiesta Cubana! 

 

 

Adresa Fiesta Cubana

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate