BAILArte

Discount pana la: 20%

  Contact BAILArte

 • Persoana de contact

  Bogdan Cotiso
 • 0747 171 850

 • bailarte.salsa@gmail.com

Reduceri BAILArte

 • SILVER-permite accesul de 2 ori/saptamana la cursurile de dans(140 RON/luna, 120 RON/luna cu card Blitz VIP )

 • GOLD-permite accesul de 3-4 ori/saptamana la cursurile de dans(210 RON/luna, 180 RON/luna cu card Blitz VIP)

 • PLATINUM-permite accesul de 5-6 ori/saptamana la cursurile de dans(250 RON/luna, 220 RON/luna cu card Blitz VIP)

 • Dansul mirilor - 20% discount (100 RON pret cu discount)

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte reduceri.

Mai multe detalii despre BAILArte

Dance School BAILArte ia nastere in ianuarie 2009 in Cluj-Napoca, fondatori si instructori principali fiind Bogdan Cotiso Nistorica si Carolina Capitan. Pasiunea, carisma si dedicarea lor le-au adus recunoastere nationala si internationala, sustinand  in cadrul evenimentelor de gen numeroase showuri si workshopuri de salsa, bachata sau kizomba, atragand mereu admiratia publicului prin originalitatea si energia lor. In prezent au o echipa de instructori talentata si pasionata alaturi de care inspira mii de oameni in fiecare an.

De ce sa vii sa dansezi cu noi ?

Dansul creeaza o stare de bine generala, pentru corp si minte in acelasi timp. Nu trebuie sa stii sa dansezi ca sa vii la cursurile noastre dar este important sa iti doresti sa pleci un pic mai fericit de la finalul lectiilor. Dansul iti dezvolta optimismul, bucuria de a trai si vindeca singuratatea.

RELAXARE 

Pentru ca BAILArte este o scoala de dans pentru oameni, nu doar pentru performanta. La BAILArte inveti sa dansezi pentru tine, pentru relaxarea si bucuria ta dar si pentru efectele benefice ale dansului asupra fizicului si psihicului.Dansul este o terapie ce iti poate schimba viata in bine, fiind ca un medicament pentru trup si suflet. La finalul unei clase de dans, te vei simti mai plin de energie si cu bateriile incarcate.

CONEXIUNE

Pentru ca iti doresti sa incerci ceva nou, numai pentru tine. Dansul inseamna conexiune cu tine insuti, libertarea spiritului,  prieteni noi si o multime de experiente si trairi care te asteapta sa le descoperi.Dansul iti dezvolta capacitatile de socializare si incurajeaza distractia. In plus, dansul iti da ocazia sa intalnesti oameni din diverse culturi, care te pot ajuta in dezvoltarea personala si in relatiile interpersonale.

 

CREATIVITATE

La BAILArte nu exista prejudecati. BAILArte este un spatiu sigur de destindere, creativitate si incredere, in care toti se retrag pentru a celebra bucuria de a dansa alaturi de o mare familie si prieteni.Dansul iti dezvolta capacitatile de socializare si incurajeaza distractia. In plus, dansul iti da ocazia sa intalnesti oameni din diverse culturi si diferite mentalitati care te pot ajuta in dezvoltarea personala si in relatiile interpersonale.

DISTRACTIE

Dansul inseamna veselie – iar noi practicam fericirea prin miscari de salsa, bachata, kizomba, zouk si multe altele.Dansul creaza dependenta si iti va imbunatati viata, te va face mai viu, mai fericit, mai productiv si mai sociabil.

 

 

De aceea BAILArte este 'mai mult decat salsa'!

BAILArte face parte din categoria: Activitati recreative si distractive(timp liber )

 

 

 

Adresa BAILArte

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate