Parteneri Blitz VIP din categoria Activitati recreative si distractive (timp liber) din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Activitati recreative si distractive (timp liber) prin Blitz Vip

Fii gata sa iei parte la o activitate recreativa si distractiva in Cluj in timpul tau liber! Avand cardul Blitz Vip te asteapta o multime de reduceri la peste 30 de parteneri care te invata un alt mod de a trai, mai benefic mintii si trupului si departe de grijile cotidiene. Vei invata sa-ti traiesti prezentul in cel mai sublim mod posibil. 

Avem in oferta o gama foarte variata de activitati, din dorinta de a oferi clujenilor prin cardul Blitz VIP modalitati de a-si petrece timpul liber prin activitati recreative si distractive. Astfel ca prin practicarea sporturilor, dans, echitatie sau muzica, sa isi imbunatateasca viata, sa-si creeze o viata placut-activa, sanatoasa si sa socializeze cu altfel de oameni decat cei cu care s-au obisnuit!

In lista noastra de parteneri Blitz Vip vei gasi activitati atat pentru cei mici cat si pentru stabilirea unor team buildinguri,  de la jocurile de room escape sau practicarea unui sport care sunt un mod ideal de a pune la incercare munca in echipa, pana la invatarea copiilor de notiuni de IT sau invatarea unui nou dans.


 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum:

 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Activitati recreative si distractive (timp liber) din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate