Trenulete electrice HGD

Discount pana la: 10%

  Contact Trenulete electrice HGD

 • Persoana de contact

  -
 • 0723 870 670

 • hgd@hgd.ro

 • L - V:

  10 - 18:00

  S - D:

  Inchis

Reduceri Trenulete electrice HGD

 • 10% discount la machete auto, machete militare, accesorii diorame si la toate categoriile de kituri.

 • 3% discount la trenulete electrice.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Trenulete electrice HGD

 A luat nastere dintr-o pasiune din copilarie, dar si din dorinta de a se pastra si transmite mai departe acest hobby. Magazinul de trenulete si machete HGD pune la dispozitia pasionatilor de acest hobby o gama variata de trenulete electrice, accesorii pentru diorame, seturi de trenuri, machete auto si militare. Produsele sunt destinate atat pentru micii, dar si pentru marii colectionari de trenulete. Produsele oferite sunt de marci de prestigiu pentru a satisface exigentele oricarui colectionar. Magazinul de trenulete electrice HGD face parte din categoria activitati recreative si distractive.

In Romania, in perioada anilor '70 trenulete electrice erau foarte populare. In perioada respectiva erau prezente pe piata produse din scara HO, TT si N, acestea fiind fabricate in fosta RDG. Gratie evolutiei rapide a tehnicii digitale, dar si implementarii acesteia in modernismul feroviar, frecvent se intalnesc situatii in care trenuletele au nevoie de interventii. Din motiv ce sunt necesare interventii asupra partilor electrice, ar ajuta si o documentare suplimentara in limba romana. 

 Aceasta pagina a luat fiinta din acumularea a peste 30 de ani de experienta in modernismul feroviar si a experientei acumulate in cei 20 de ani de electronica. Pagina noastra pune la indemna si altor "trenulisti" informtii necesare acestui hobby. Fie ca este vorba de exemple de montaj, modificari lumini si fotografii interesante cu trenulete electrice pana la decodare. 

Punctul nostru de lucru este in zona centrala a Clujului, pe strada Cuza Voda, nr. 4, dar ne puteti gasi si in spatiul virtual www.hgd.ro.

 

 

Adresa Trenulete electrice HGD

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate