Laser Tag Cluj

Discount pana la: 20%

  Contact Laser Tag Cluj

 • Persoana de contact

  Kocsis Juliana
 • 0757102019

 • rezervari.lasertagcluj@gmail.com

 • L - V:

  10:00-23:00

  S - D:

  10:00-23:00

Reduceri Laser Tag Cluj

 • 10% discount pentru un grup de minim 10 persoane/ora

 • 15% discount pentru un grup de minim 15 persoane/ora

 • 20% discount pentru un grup de minim 20 persoane/ora

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Laser Tag Cluj

Doriti sa scapati de stres? Haideti sa petrecem cateva ore impreuna...

Venim in ajutorul clientilor care aleg sa ne treca pragul la, Laser Tag Cluj, cu o arena de 800 mp, iarba artificiala si sute de ascunzisuri pentru jocuri laser. Pentru protectia clientilor asiguram echipamentul necesar. Echipamente de ultima generatie si tehnologie pe care le folosesc chiar si trupele speciale. Va asiguram activitati de team building, care se pot combina dupa nevoile societatii. Sunt activitati distractive, constructive, dar si de socializare. Laser Tag Cluj face parte din categoria Activitati recreative si distractive (timp liber).

Indemnuri pentru clienti:

 • sa participe la acest gen de joc, fiind un program pentru destresare

 • sa intre pe poarta magica, fiind o lume minunata atat pentru adulti, dar si pentru copii

 • sa aleaga acest gen de joc chiar si pentru: jocuri de recreatie, evenimente, jocuri de lupte, zile de nastere si aventuri.

Limita de varsta -NU EXISTA

 Terenul a fost proiectat si realizat de Echipa Paintball PPZ. Acestia avand o experienta atat la nivel national, dar si international. Echipa PPZ este formata din oameni profesionisti, care au realizat un teren bine gandit si testat in nenumarate jocuri pentru a oferi clientilor o placere maxima in timpul reprizelor de joc. Terenul nostru de Laser Tag este dotat cu echipament de sunet profesional. 

 Va oferim posibilitatea sa redati propriul playlist, cu conditia sa fie in format mp3 sau in timpul jocului sa fie folosite playlist-urile predefinite.  Playlist-ul nostru a fost pregatit de FX Garage din Sfantu-Gheorghe. Sunt cei care au realizat show-ul laser pentru Jocurile Olimpice de Iarna de la Vancouver, 2010.

 Terenul are o suprafata de peste 800 mp, fiind cel mai mare din tara. Ascunzisurile pregatite sunt repartizate pe mai multe nivele. Acestea au vehicule militare si machete de elicoptere, unele dintre ele fiind refacute 1:1. Cei care aleg sa participe la astfel de jocuri au la dispozitie peste 100 de ascunzisuri.

 In sala iluminatului special si decorului special efectuat, veti fi transpus intr-o lume de poveste science fiction. Va veti simti aici ca niste actori dint-un film de actiune hollywoodian. 

Deoarece ambianta este greu de descris, va invitam sa participati si sa aveti curajul de a participa la un astfel de joc, cel putin o data. 

 Suntem deschisi si inspre sfaturi si idei noi. Cu noi idei primite de la voi si puse in aplicare de echipa noastra de specialisti, asiguram factorul de noutate si pentru cei care revin la sediul nostru.

Va sfatuim sa ii aduceti pe copii intr-un asemenea spatiu pentru a le oferi o aventura de neuitat. Avem un spatiu special amenajat pentru copii -Parcul de Aventura. Acesta se intinde pe o suprafata de 250 mp, fiind acoperit cu iarba artificiala. Teren dotat cu 19 trasee cu graduri diferite de dificultate., avand pereti de catarare si o tiroliana lunga de 40 m. Toate dotarile acestui teren fiind echipamente speciale Petzl si Camp.

Pentru a oferi si mai multa distractie si destresare am creat chiar si un ring de SUMO. Acesta fiind un joc japonez care se desfasoara pe un ring special creat. Este declarat invins obezul adversar care cade primul pe podea, atinge podeua cu orice alta parte a corpului, exceptand talpile sau iese in afara ringului.

 

 

Adresa Laser Tag Cluj

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate