Laser Tag Cluj

  Contact Laser Tag Cluj

 • Persoana de contact

  Kocsis Juliana
 • 0757102019

 • rezervari.lasertagcluj@gmail.com

 • L - V:

  10:00-23:00

  S - D:

  10:00-23:00

Laser Tag Cluj

Sunteti obositi si stresati? Petreceti cateva ore cu noi ... 

Pentru eliminarea stresului si a conflictelor, pentru a forma o echipa adevarata va stam la dispozitie cu o arena de  800 mp, iarba artificiala si sute de ascunzisuri pentru JOCURI LASER Tag - cu echipament de ultima generatie si technologie folosita chiar si de trupele speciale... totodata  va asiguram  activitati de Team Building, pe care le putem combina dupa nevoile societatii, fiind activitati distractive, constructive si de socializare.
Participati la programul nostru  de DESTRESARE.
Intrati pe poarta magica in lumea minunata pentru adulti si copii.
Organizam  jocuri de recreatie, evenimente, zile de nastere, jocuri de lupte laser si aventuri 

Nu exista limita de varsta!

Proiectarea si realizarea terenului a fost facut de echipa paintball PPZ, cu o vasta experienta nationala si internationala. Membrii echipei profesioniste au realizat, dupa nenumarate jocuri atent planificate, un teren bine gandit pentru a oferi placere maxima in timpul reprizelor de joc. Terenul de Laser Tag este dotat cu echipament de sunet profesional. In timpul jocului pot fi folosite playlisturile predefinite dar exista posibilitatea redarii muzicii aduse de client in format mp3.
Coloana sonora a fost pregatita de FX Garage, Sfantu-Gheorghe, companie care a regizat showul laser pentru Jocurile Olimpice de Iarna de la Vancouver, 2010.

Suprafata terenului este imensa, cu cei peste 800 de mp fiind cea mai mare din tara. Ascunzisurile sunt dispuse pe mai multe nivele cuprinzand machete de elicoptere si vehicule militare, unele la scara 1:1. Participantii la joc au la dispozitie peste 100 de asemenea ascunzisuri.
Odata ce pasiti in sala iluminatul special si decorul meticulos executat va transpune intr-o lume de poveste science fiction. In acest cadru toti se vor simtii ca niste actori intr-un film de actiune hollywoodian.
Ambianta este greu de descris dar cine are curajul si initiativa de a incerca odata jocul, va astepta cu nerabdare urmatoarea ocazie.
Terenul este intr-o metamorfoza continua. Noile idei sunt puse in aplicare de o echipa de specialisti asigurand astfel factorul de noutate si pentru cei care revin in locatia noastra.
Este spatiul ideal pentru a oferi  copilului  DIN  DUMNEAVOASTRA  o aventura de neuitat.

PARCUL DE AVENTURA este dedicat numai copiilor, pe o suprafata de 250 mp cu iarba artificiala 19 trasee de diferite grade de dificultate,  perete de catarare si o tiroliana lunga de 40 m.Dotarile  sunt echipamente speciale Petzl si Camp.
Pentru a intregii lista de servicii oferite am creat si un ring de SUMO (sport japonez) 

Laser Tag Cluj face parte din categoria Activitati recreative si distractive (timp liber).

Adresa Laser Tag Cluj

Discount
pana la:

20%

Reduceri Laser Tag Cluj

 • 10% discount pentru un grup de minim 10 persoane/ora

 • 15% discount pentru un grup de minim 15 persoane/ora

 • 20% discount pentru un grup de minim 20 persoane/ora

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate