Cinematograful Victoria

Discount fix: 10%

Reduceri Cinematograful Victoria

  • 10% la pretul biletelor pentru filmele din programul curent al cinematografului Victoria.

  • Exceptie fac evenimentele speciale (festivaluri si spectacole diferite de programul curent) pentru care nu se acorda reduceri.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Cinematograful Victoria

Cinematograful Victoria face parte din categoria salilor "traditionale". Este membra a retelei europene de cinematografe de arta din Europa, denumiti "EUROPA CINEMAS" (care cuprinde 2376 ecrane de pe întreg cuprinsul Europei). Programarea filmelor este alcatuita din productii inscrise cu precadere pe linia promovarii cinematografiei europene, a filmelor romanesti, a filmului de arta, de autor, dar si a celor premiate. Cinema Victoria face parte din categoriile Activitati recreative si distractive (timp liber).

Fiind unic pe acest segment repertorial a cinematografelor din Cluj-Napoca, Cinema Victoria alaturi de alte cateva cinematografe din tara sunt inscrise in programul Europa Cinemas. Este locul care gazduieste Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) sau Festivalul International de Film Comedy Cluj. In acest loc se reiau si redau fragmente repertoriale din cadrul diferitelor festivaluri de film desfasurate in Romania. 

Cinematograful Victoria este situat in centrul orasului Cluj-Napoca, mai exact pe Bulevardul Eroilor, nr. 51, avand o istorie de peste 100 de ani si este administrat de Asociatia Victoria Film.

Sala cinematografului Victoria are o capacitate de 283 de locuri fiind pe 2 nivele pentru facilitarea si functionarea optima a oricarui tip de eveniment.  

Datorita asocierii cu Primaria Cluj-Napoca, Cinema Victoria vine in intampinare publicului cu anumite gratuitati precum: intrarea libera pentru elevi, studenti si seniori la spectacolul de la ora 13:00.

Preturile pentru un bilet de film fiind: 

  • 15 lei pret intreg

  • 13 lei pret redus

  • 12 lei Blitz Vip

  • 10 lei pret unic pentru vineri, sambata, duminica de la ora 13:00

 

 

Adresa Cinematograful Victoria

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate