Cinematograful Victoria

Cinematograful Victoria

Cinematograful Victoria face parte din categoria salilor “traditionale“ si e membru al retelei europene de cinematografe de arta care promoveaza filmul european denumita “EUROPA CINEMAS” (care cuprinde 2376 ecrane de pe intreg cuprinsul Europei). Pentru acest motiv, programarea filmelor se alcatuieste din productii care se inscriu cu precadere pe linia promovarii cinematografiei europene, a filmului de arta, de autor, filmelor romanesti, dar si a filmelor premiate. Cinema Victoria este unic pe acest segment repertorial in peisajul cinematografelor din Cluj-Napoca si printre cele doar cateva cinematografe din tara inscrise in programul Europa Cinemas. Sala este una dintre locatiile principale pentru Festivalul International de Film Transilvania (TIFF ) si pentru Festivalul International de Film Comedy Cluj si locul in care se reiau fragmente repertoriale din cadrul diferitelor festivaluri de film si nu numai, desfasurate in Romania.

Cinema Victoria face parte din categoriile Activitati recreative si distractive (timp liber).

Adresa Cinematograful Victoria

Discount
fix:

10%

Reduceri Cinematograful Victoria

  • 10% la pretul biletelor pentru filmele din programul curent al cinematografului Victoria.

  • Exceptie fac evenimentele speciale (festivaluri si spectacole diferite de programul curent) pentru care nu se acorda reduceri.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate