Parapark

Discount fix: 10%

  Contact Parapark

 • 0752 547 882

 • L - V:

  L: 15:00 - 19:00/ Ma - S: 12:30 - 23:00;

  S - D:

  D: 12:30 - 21:00

Reduceri Parapark

 • Discount 10% pentru orice tip de scenariu;

Mai multe detalii despre Parapark

Jocul original de evadare!

Ce este jocul de evadare parapark?

"Ceva, care odata incercat, te atrage si n-ai scapare" Parapark iti vine in ajutor cu o idee de activitate recreativa si distractiva de a iti petrece timpul liber. 

Este un joc in care usa pe care ai intrat se va inchide in spatele tau si ai la dispozitie doar o ora pentru a reusi sa gasesti cheia astfel incat sa evadezi.  Parapark face parte din categoria Activitati recreative si distractive!

Acest joc a pornit din Budapesta, a inceput sa cucereasca lumea din anul 2011. ParaPark creaza un stil inovator si interesant in acest domeniu al jocurilor de evadare reale pentru toti cei ce sunt dornici sa incerce acest gen de aventura.

Jocurile in echipa de la ParaPark le garanteaza tuturor participantilor experiente si amintiri de neuitat, a cucerit mai multe orase din Europa, iar intr-un final a ajuns si in Cluj pentru bucuria noastra. (Impactul pozitiv al acestor jocuri ParaPark la nivel european a nascut si multe imitatii nereusite, din acest motiv daca nu doriti sa fiti dezamagiti va sfatuim sa alegeti cu atentie prima experienta de acest gen). 

Ce inseamna jocul de evadare ParaPark?

Acest joc de evadare este o forma mai avansata a celor deja cunoscute de genul "point-and-click" si "room-escape" de pe calculator, care sunt jucate in spatiul real, adica in "real life".

Echipa (intre 2 si 6 membrii) are sarcina de a evada dintr-o incapere intr-un timp limitat, cu ajutorul jocurilor de perspicacitate si rezolvarea diferitelor puzzle-uri care se bazeaza pe gandirea logica a participantilor. Incaperile in care se desfasoara jocurile difera intre ele, astfel fiind necesara o alta modalitate de gandire pentru a reusi sa descopere modalitatile de a rezolva sarcinile primite. 

Despre Joc

Cu totii sunteti invitati sa descoperiti secretele ascunse ale unei pivnite misterioase din Cluj. Asa ca nu ezitati sa va luati gasca si sa indrazniti sa va intreceti in aceasta cursa contra timpului. Atentie: din momentul in care se inchid usile, aveti la dispozitie doar 60 de minute pentru a evada. 

Putini stiu ca pe cea mai renumita alee din Cluj, pe strada Eroilor, si-a gasit loc si acest unic joc de evadare din toate punctele de vedere. ParaPark este un joc care te captiveaza si te retine in adevaratul sens al cuvantului. Activitatea in echipa este esentiala pentru a reusi evadarea din acest joc. 

Echipele trebuie sa fie formate din minim 2 persoane si maxim 6 persoane. Pentru a reusi sa evadati din acest joc este necesara atat activitatea in echipa, dar si o combinatie a diferitelor abilitati personale. Din acest motiv doar un singur jucator nu va reusi sa gaseasca calea spre iesire, iar o echipa formata din mai mult de 6 jucatori va avea sentimentul de aglomeratie care nu o sa fie productiva.

Regulile jocului sunt simple: jucatorii au intrat, usile pivnitei s-au inchis si incepe numaratoarea inversa. Este afisat pe un ecran timpul pe care il are echipa la dispozitie. In drumul spre iesire pentru a se salva jucatorii au nevoie sa solutioneze puzzle-uri, sa descopere seifuri si lacate secrete, dar si sa gaseasca diferite obiecte ascunse. 

Nu este necesara si forta muschilor, deoarece este un joc de gandire si perspicacitate. In fiecare colt al pivnitei si toate obiectele care sunt ascunse acolo formeaza un nou puzzle si un nou mister. 

ParaPark nu este un joc care a atras numerosi participanti pentru diverse efecte audio, video sau lumini care sa ii sperie. Nivelul de adrenalina creste in acest joc gratie numeroaselor puzzle-uri, dar si a jocurilor de perspicacitate. Astfel in ParaPark nu o sa aveti parte de efecte de lumini si sunete sau de scenarii cu o dramaturgie. Din acest motiv nu exista nici restrictie pentru cei mici. 

In ceea ce priveste varstele admise in acest joc: pot participa minorii cu varsta de 14 ani daca sunt alaturi de adulti si respecta niste reguli si norme in vigoare. Stam la dispozitia parintilor, pedagocilor si responsabililor de resurse umane din cadrul firmelor, cu consultatii personale. 

 

 

Adresa Parapark

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate