Play Instrumente muzicale

Discount pana la: 4%

  Contact Play Instrumente muzicale

 • 0264 430 318

 • info@magazinplay.ro

 • L - V:

  10:00 - 19:00

  S - D:

  S: 10:00 - 15:00; D: Inchis

Reduceri Play Instrumente muzicale

 • Discount fix de 4% pentru produsele comercializate in magazin la plata cash sau card. La produsele aflate in promotie nu se mai aplica discount.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Play Instrumente muzicale

Play Instrumente muzicale este situat in centrul istoric al Clujului, pe o strada cu traditie comerciala chiar din evul mediu. Magazinul nostru este pozitionat la intersectia strazilor Iuliu Maniu cu Bolyai Janos sau cu denumierea preferat de clujeni "fosta 6 martie". Play Instrumeste muzicale face parte din categoria activitati recreative si distractive.

In aceasta locatie ii asteptam pe clujeni si pe oaspetii Clujului cu profesionalism de peste 20 de ani. Venim in intampinarea acestora cu o gama larga de produse, peste 1.500 fiind disponibile pe stoc si cu posibilitatea de a comanda produse de la marci de renume.

Avem parteneri importanti care au apelat la servicile si consilierea noastra. Printre acestia se numara atat institutii de prestigiu precum Opera si Teatru Maghiar, Academia de Muzica "Gheorghe Dima, Teatrul National, Universitatea "Babes-Bolyai" dar si personalitati de renume si consacrate din lumea muzicii si a teatrului. Pe langa acestia am colaborat si cu pub-uri, cafenele, chiar si cu clerici din cadrul bisericii. Nu in ultimul rand, au fost bineveniti toti cei care si-au dorit sa inceapa studiul muzicii, si i-am ajutat sa aleaga cel mai bun instrument sau solutia tehnica potrivita. 

In decursul anilor, noi am fost selectati ca sa devenim primii dealeri autorizati din oras pentru marcile Sony, Pioneer si Behringer. Din anul 2005 am inceput sa colaboram cu renumita marca de instrumente muzicale Hora din Reghin, cu o gama extinsa de produse. In momentul de fata in magazinul nostru puteti achizitiona produse de la marci de renume precum: Angel; Ansmann; Apart; Behringer; Cordial; D'Addario; Digitech; Duracell; Epiphone; ESP/LTD; Fender; Framus; Gibson; Gliga; Goudin; Hohner; Hora; Hughes & Ketner; Jackson; Magnat; Neumann; Ovation; Pioneer; RH Sound; Remington; Roland; Savarez; Sennheiser; Shure; Sony; Squier; Varta; Vic Firth; Warwick; Yamaha. Etc. 

Daca doriti sa va imbogatiti colectia de instrumente muzicale sau sunteti la inceput de drum in acest domeniu, va asteptam pentru consiliere pentru a putea alege produsul potrivit cerintelor. Ne gasiti fie in magazinul nostru de pe strada Bolyai nr.8 sau in spatiul virtual.

 

 

Adresa Play Instrumente muzicale

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate