Play Instrumente muzicale

Discount pana la: 4%

  Contact Play Instrumente muzicale

 • 0264 430 318

 • info@magazinplay.ro

 • L - V:

  10:00 - 19:00

  S - D:

  S: 10:00 - 15:00; D: Inchis

Reduceri Play Instrumente muzicale

 • Discount fix de 4% pentru produsele comercializate in magazin la plata cash sau card. La produsele aflate in promotie nu se mai aplica discount.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Play Instrumente muzicale

Play este un magazin de instrumente muzicale si sisteme audio profesionale, situandu-se in inima Clujului, in centrul vechi, pe strada Bolyai, colt cu Iuliu Maniu. Deservim cu profesionalism clujenii si oaspetii Clujului, din aceasta locatie de 22 de ani. De-a lungul timpului, am fost selectati pentru a deveni primii dealeri autorizati din oras pentru marcile Sony, Pioneer si Behringer, iar din anul 2005 am inceput o colaborare pe gama extinsa cu renumita marca de instrumente muzicale Hora din Reghin. In prezent prin intermediul magazinului nostru puteti achizitiona produsele marcilor Angel; Ansmann; Apart; Behringer; Cordial; D'Addario; Digitech; Duracell; Epiphone; ESP/LTD; Fender; Framus; Gibson; Gliga; Goudin; Hohner; Hora; Jackson; Magnat; Neumann; Ovation; Pioneer; RH Sound; Roland; Savarez; Sennheiser; Shure; Sony; Squier; Varta, Warwick; Yamaha. Vizitandu-ne in magazinul de pe strada Bolyai numarul 8 sau in spatiul virtual, beneficiati de consilierea unei echipe de profesionisti in alegerea produsului potrivit cerintelor dumneavoastra, la pretul corect.

Magazin Play face parte din categoria activitati recreative si distractive.

Adresa Play Instrumente muzicale

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate