Clinica Adadent

Discount pana la: 50%

Rating: 5.0

Reduceri Clinica Adadent

 • Consultatia si planul de tratament gratuit!

 • Discount fix de 10% pentru implant dentar.

 • 15% reducere/persoana la tratamentul de albire

 • 50% reducere la tratamentul de albire pentru 2 persoane ( 25% reducere/persoana)

 • 10% reducere la obturatii, tratament de canal, lucrari protetice, tratament ortodontic(aparat dentar)

 • 10% reducere la servicii de stomatologie pediatrica (in afara de aparat dentar)

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Clinica Adadent

Clinica Adadent este formata din medici specialisti, prin intermediul carora se ofera servicii stomatologice integrate complet, atat pentru cei mici, dar si pentru adulti. Clinica Adadent face parte din categoria Cabinete stomatologice si oftalmologice.

In cadrul clinicii incercam sa obtinem cel mai bun rezultat posibil pentru pacientii nostri. Fie ca este vorba despre manopere profilactice sau cosmetice, ori tratamente ortodontice sau chirurgicale complexe. 

Servicii pe care le oferim pacientilor:

 • implantologie 

 • ortodontie 

 • sambata copiilor 

 • dental express

 • stomatologie generala 

Implantologia este o metoda moderna si totodata eficienta de tratament, prin intermediul careia se poate face un implant in cazul lipsei unuia sau a mai multor dinti. Are rezultate optime atat din punct de vedere functional, dar si estetic. Domnul Dr. Dragomis Adrian, medic specialist in chirurgia oro-maxilo-faciala, pune la dispozitia pacientilor intreaga sa experienta, astfel incat sa rezultatele tratamentului chirurgical sa fie cel asteptat. 

Ortodontia are drept scop corectarea problemelor de ocluzie si malpozitionare a dintilor pe arcada. Prin intermediul acestui tip de tratament se rezolva problemele atat din punct de vedere functional, dar si estetic. Doamna Dr. Pelin Crina, medic specialist ortodont, ofera servicii personalizate in functie de nevoile pacientilor, Tratamentele ortodontice sunt de o inalta calitate profesionala. 

Sambata Copiilor fiind dedicata exclusiv celor mici. Deoarece stim ca timpul este foarte important pentru toti si ca pacientii nostri sunt ocupati, incercam sa ii scutim de o experienta stresanta. Din acest motiv, avem o zi dedicata doar celor mici, pe care ii asteptam intr-o ambianta si atmosfera placuta. 

Dental Express prin intermediul acestui serviciu, le oferim posibilitatea pacientilor nostri sa isi aleaga data si ora programarii. Deoarece stim ca negocierea unei programari poate fi o provocare pentru noi toti. Fie ca avem pacienti care doresc sa faca o programare in timpul saptamanii, in pauza de masa sau intre doua activitati, totul acum este posibil prin intermediul acestui serviciu, dar si a unui cost suplimentar de doar 30% din pretul total al manoperei solicitate. 

 

 

Adresa Clinica Adadent

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate