Avantaj Optik

  Contact Avantaj Optik

 • Persoana de contact

  Valentin Pascanu
 • 0264 439 209

  0744 561 148

 • contact@avantajoptik.ro

 • L - V:

  L: 09:00 - 19:00;

  S - D:

  S: 09:30 - 13:00; D: Inchis

Avantaj Optik

Descrierea serviciilor:

Consultatii: Consultatiile sunt efectuate de specialistii optometristi ai cabinetului nostru, care determina corectia viciilor de refractie.

Montaj Lentile: Slefuirea si montarea lentilelor se face in atelierele noastre si se realizeaza cu ajutorul unor aparate speciale moderne.

Consultanta clienti: In magazinul nostru veti beneficia de cele mai bune sfaturi si cele mai noi informatii.

Service Ochelari: Oferim si asiguram service gratuit clientilor nostri.

Descrierea produselor:

Rame Ochelari: In magazinul nostru veti intalni specialisti care va vor ajuta in luarea celei mai bune decizii atunci cand vine vorba de ramele pentru ochelarii dumneavoastra. Aici veti gasi o gama variata de rame din care sa alegeti.

Lentile Ochelari: Lentilele comercializate de noi indeplinesc cele mai inalte standarde europene de calitate. Industria opticii a dezvoltat solutii pentru fiecare client, iar noi vi le punem la dispozitie. Oferim cele mai recente inovatii in ceea ce priveste tipul lentilelor: Monofocale, Progresive, Bifocale, precum si tratamentele aplicate pe lentile, printre care amintim: Durificare cu Nano-Elemente, Antireflex Superior (verde sau acromatic), tratament Blue Protect, tratament Hidrofob, Oleofob si Antistatic, tratament Fotocromatic, PC protect, Filtru UV 400 AllBlue, colorare Clasic sau Fashion, Solid sau Gradient.

Ochelari de Soare: Ochelarii de soare nu sunt numai o tendinta a modei ci sunt o necesitate, protejand retina sensibila de razele solare si de lumina prea puternica. Asa cum protejam pielea de soare cu creme cu factor de protectie solara, asa trebuie sa ne protejam si ochii de lumina si razele soarelui. Razele UVB sunt cele mai daunatoare atat pentru ochi cat si pentru piele, urmate de razele UVA care par a fi primele absorbite de ochi. Va punem la dispozitie o gama variata de ochelari de soare polarizati si cu filtru de protectie UV.

Avantaj Optik face parte din categoria cabinete stomatologice si oftalmologice.

Adresa Avantaj Optik

Discount
pana la:

100%

Reduceri Avantaj Optik

 • 100% consultatia;

 • 25% manopera;

 • 20% rame;

 • 20% lentile ochelari;

 • 15% accesorii (toc, laveta, spray de curatat, snur)

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate