Alb Studio

Discount pana la: 100%

  Contact Alb Studio

 • Persoana de contact

  Cosmina Macavei
 • +40364-144509

  +40751-155749

 • sanodentlaborator@yahoo.com

Reduceri Alb Studio

 • 10% discount pt toate tratamentele (inclusiv implant)

 • 50% discount pt servicii profilaxie (detartraj, airflow, periaj)

 • 100% discount pt consultatie initiala/periodica

Mai multe detalii despre Alb Studio

    In cadrul Alb Studio puteti beneficia de toate tipurile de tratamente moderne disponibile la ora actuala, deoarece am reunit o echipa de medici specialisti in mai multe domenii: stomatologie generala, implantologie, ortodontie, estetica dentara, cu o echipa de tehnicieni dentari ceramisti care vor veni in cabinet pentru a vedea cazul dvs. si a alege culoarea, in timp ce dvs. sunteti asezat in fotoliul dentar.
    
    Suntem constienti ca orice vizita la medicul stomatolog reprezinta pentru majoritatea pacientilor o sursa de stres. Dorim sa schimbam aceasta conceptie, oferindu-va certitudinea tratamentului fara durere, orice manopera fiind insotita de anestezie locala pentru confortul dvs.

Servicii oferite: 

    Prima dumneavoastra vizita in cabinetul nostru stomatologic este momentul cel mai important, deoarece prima impresie conteaza. Cu aceasta ocazie reusim sa ne cunoastem si sa stabilim un plan de tratament.                 
    Pentru a fi cat mai exacti se realizeaza cu aceasta ocazie fisa pacientului, statusul fotografic pentru o comunicare eficienta, precum si alte examinari paraclinice, ca de exemplu radiografiile.
    In acest fel alaturi de consultatia propriu-zisa vom avea toate informatiile pentru a stabili un diagnostic atat de necesar pentru implementarea celor mai corecte si moderne tratamente.

* Estetica dentara
* Parodontologie
* Ortodontie
* Endodontie
* Protetica
Implantologie 
* Chirurgie

Alb Studio face parte din categoria Clinici Stomatologice!
 

Adresa Alb Studio

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate